ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Νέα Αριστερά: «Ο Κ.Μητσοτάκης ξεπέρασε τον εαυτό του – Ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος»

«Τον καλούμε να σταματήσει να παίζει με τη νοημοσύνη μας»

Νέα Αριστερά: «Ο Κ.Μητσοτάκης ξεπέρασε τον εαυτό του – Ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος σχολίασε την συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός ξεπέρασε τον εαυτό του». 

«Αφού η κυβέρνησή του χαρακτήρισε υποκινούμενους τους αγρότες, προσπάθησε να εμποδίσει την κινητοποίησή τους και συκοφάντησε τον αγώνα τους σήμερα μας ενημέρωσε ότι η κάθοδος του στην Αθήνα θα είναι μέτρο πίεσης για την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής».

Ακολούθως προσθέτει ο κ. Καρπόζηλος: «Χαιρετίζουμε την προσχώρηση του πρωθυπουργού στα αγροτικά μπλόκα. Αλλά τον καλούμε να σταματήσει να παίζει με τη νοημοσύνη μας. Ύστερα από πέντε χρόνια στη εξουσία οι πολίτες δεν εντυπωσιάζονται από τις διαπιστώσεις του πρωθυπουργού. Και ξέρουν ότι οι αγρότες διαμαρτύρονται για την κυβερνητική πολιτική: Την ακρίβεια, τις ανεπαρκείς και αργοπορημένες αποζημιώσεις, την απουσία στρατηγικής για το μέλλον της ελληνικής γεωργίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας υπογραμμίζει: «Η Αθήνα αύριο θα υποδεχτεί τον αγροτικό κόσμο της χώρας με ένα σύνθημα: ο αγώνας σας είναι δίκαιος. Και είναι αγώνας όλης της ελληνικής κοινωνίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.