Ο γκέι υφυπουργός της ΝΔ Νικόλας Γιατρομανωλάκης δηλώνει: «Αν δεν μιλούσα για τη σεξουαλικότητά μου θα τρελαινόμουν»!

Το μήνυμα του Νικόλα Γιατρομανωλάκη στους νέους ανθρώπους για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις

Ο γκέι υφυπουργός της ΝΔ Νικόλας Γιατρομανωλάκης δηλώνει: «Αν δεν μιλούσα για τη σεξουαλικότητά μου θα τρελαινόμουν»!

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης.

Μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συζήτησαν για πολλά…

«Ήθελα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου»

Όταν ρωτήθηκε για το αν χρειάζεται κάποιος να μιλήσει για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είπε:

«Ήθελα να το πω, γιατί η εναλλακτική είναι να το κάνω χωρίς να το λέω. Εγώ θα τρελαινόμουν αν το έκανα αυτό έτσι» και εξήγησε:

«Η πολιτική είναι από τους χώρους αυτούς που είναι κάπως πιο συντηρητικοί και κάποιες φορές υπήρχαν κάποια στεγανά. Και δεν είναι μόνο θέμα των ΛΟΑΤΚΙ πολιτικών. Και οι γυναίκες αντιμετωπίζουν ακόμα μεγάλο θέμα στην πολιτική, αντιμετωπίζουν σεξισμό, τις κρίνουν υποτιμητικά» συμπλήρωσε.

Για το πως αντιδρά στα κακόβουλα σχόλια, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης ανέφερε: «Δεν το έχω βρει ακόμα το φίλτρο, μη λέω ψέματα. Για όλους τους ανθρώπους είναι δύσκολο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.