ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κ.Μητσοτάκης πάει στο Άγιο Όρος με «πακέτο» 40 εκατ. ευρώ – Η αυτοδυναμία περνάει από εκεί

Δεν είναι συμβολική η επίσκεψη

Ο Κ.Μητσοτάκης πάει στο Άγιο Όρος με «πακέτο» 40 εκατ. ευρώ – Η αυτοδυναμία περνάει από εκεί

Στο Άγιο Όρος θα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα, αργία του Αγίου Πνεύματος και η επίσκεψή του αυτή δεν έχει συμβολικό αλλά ουσιαστικό χαρακτήρα.

Δεν θα πάει με «άδεια χέρια» αλλά με ένα «πακέτο» έργων αξίας 40 εκατ. ευρώ, προφανώς αποσκοπώντας σε κάποια πολιτικά οφέλη και να διεκδικήσει οι μονές να δώσουν στήριξη στη ΝΔ.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος έχει ξεσηκώσει μεγάλη συζήτηση.

Πρώτον, γιατί, ο Πρωθυπουργός δεν είχε πάει στο Άγιο Όρος στις προεκλογικές περιοδείες του για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Δεύτερον είχε υποσχεθεί στον γιο του να πάνε μαζί, όπως πήγε ο ίδιος μαζί με τον πατέρα του.

Αυτοί είναι οι λόγοι; Όχι βεβαίως, είναι και η… «Νίκη». Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, χωρίς να αναφερθεί στη «Νίκη», είχε μιλήσει στην Κοινωνία Ώρα Mega για τους κινδύνους που υπάρχουν.

«Είναι αδιανόητο να υπάρχουν κόμματα που να προβάλλουν ότι έχουν την προτίμηση ή τη στήριξη της Εκκλησίας ή εκκλησιαστικών παραγόντων», είχε πει για να τονίσει ακόμη ότι υπάρχουν «κόμματα και κομματίδια δεξιά της ΝΔ, λέγοντας στους ψηφοφόρους ««οι πραγματικοί πατριώτες κρίνονται στην πράξη και όχι στα εύκολα λόγια»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.