ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Π.Τσαπανίδου: «Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος κ.Μητσοτάκη» (βίντεο)

«Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προαναγγέλλει νέες αλλαγές και νέες ψεύτικες υποσχέσεις»

Π.Τσαπανίδου: «Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος κ.Μητσοτάκη» (βίντεο)

H εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σχολίασε τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Άκη Σκέρτσου, ο οποίος προανήγγειλε τρία νέα μέτρα για τους νέους, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους δημοσίους υπαλλήλους.

«Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας», ανέφερε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου και στη συνέχεια σχολιάζοντας τις προαναγγελίες του Άκη Σκέρτσου σημείωσε: «10 μέρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον κ. Μητσοτάκη, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προαναγγέλλει νέες αλλαγές και νέες ψεύτικες υποσχέσεις».

«Κατά τα άλλα η ΝΔ σκίζει στις δημοσκοπήσεις, έχει σίγουρη τη νίκη στις εκλογές και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επαρκώς κοστολογημένο» τόνισε στη συνέχεια η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κατέληξε λέγοντας: «Ο πανικός, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, κ. Μητσοτάκη».

Δείτε τη δήλωση που έκανε η Πόπη Τσαπανίδου

Τι είπε ο Α.Σκέρτσος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απόψε ο πρωθυπουργός στην Ελευσίνα θα ανακοινώσει τρία νέα μέτρα τα οποία αφορούν τους νέους, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους δημοσίους υπαλλήλους» τόνισε στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος και προσέθεσε: «η ψήφος στην κάλπη της 21η Μαΐου συμβολίζει αν θα πάμε αταλάντευτα μπροστά ή θα επιλέξουμε έναν συνδυασμό κομμάτων που μπορεί να κρατήσει τη χώρα καθηλωμένη ή μπορεί και να την πάει ξανά προς τα πίσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.