ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πακιστανός υπουργός «αδειάζει» την κυβέρνηση: «Στέλνουμε 500.000 εργάτες για κατασκευές στην Ελλάδα»!

Από το Μαξίμου μιλούν μόνο για 30.000 - Συναντήθηκε με τον Α.Γεωργιάδη

Πακιστανός υπουργός «αδειάζει» την κυβέρνηση: «Στέλνουμε 500.000 εργάτες για κατασκευές στην Ελλάδα»!

Ούτε 30.000, ούτε 40.000, ούτε 50.000, αλλά 500.000 Πακιστανοί θα έρθουν στη χώρα μας για να εργαστούν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πακιστανός υπουργός Jawad Sohrab, υπεύθυνος για τους Πακιστανούς που ζουν στο εξωτερικό.

Ο Πακιστανός υπουργός ανέβασε μια ανάρτηση στο Χ όπου δείχνει τη συνάντησή του με τον Αδωνη Γεωργιάδη και γράφει επί λέξει:

«Η συνάντησή μου με τον Έλληνα υπουργό Εργασίας @AdonisGeorgiadi ήταν εξαιρετικά παραγωγική στην εξερεύνηση ισχυρών συνεργασιών. Εστιάζουμε στην κάλυψη της ανάγκης της Ελλάδας για 500.000 ειδικευμένους εργάτες, ιδιαίτερα στον τομέα των κατασκευών. InShaAllah (σ.σ. Θέλημα Θεού) τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουμε μια συμφωνία G2G με την Ελλάδα, η οποία θα ξεκλειδώσει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα για τους Πακιστανούς μας».

Πολλά ερωτήματα προκαλεί επίσης και η αναφορά του σε «τομέα κατασκευών», καθώς η κυβέρνηση μέχρι στιγμής υποστήριζε ότι το νομοσχέδιο αφορά 30.000 αλλοδαπούς που θα εργαστούν σε γεωργικές εργασίες, γιατί (όπως λένε) «οι Έλληνες δεν πάνε». 

Οι εξηγήσεις για τους «χαμένους στη μετάφραση» υπουργούς είναι πολλές. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, για τις ανάγκες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προσπαθεί να κοπάσει τις διαφωνίες των δεξιών με το νομοσχέδιο, ενώ από την πλευρά του ο Πακιστανός υπουργός θέλει να «πουλήσει» δουλειές στο δικό του ακροατήριο.

Το σίγουρο είναι ότι το 30.000 από το 500.000 απέχει πολύ και δεν γίνεται καμία αναφορά σε γεωργικές/αγροτικές εργασίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.