ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φ. Γεννηματά: «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ενισχύεται συνεχώς και ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος μας επιτίθεται»

Φ. Γεννηματά: «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ενισχύεται συνεχώς και ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος μας επιτίθεται»

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, απάντησε με σκληρά λόγια στον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της αξιολόγησης τονίζοντας ότι «κατανοούμε την ανησυχία και την αγωνία του. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει. Αυτή όμως θα είναι η εξέλιξη λόγω της πολιτικής του. Ας το πάρει απόφαση. Ο πολιτικός του κυνισμός δεν θα τον σώσει».

Με τα λόγια αυτά απάντησε στον πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για το θέμα της αξιολόγησης. Η κυρία Γεννηματά, όμως, σήκωσε και το γάντι που της πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας σε ότι αφορά στην πολιτική της Χαριλάου Τρικούπη:

«Όσο για τα περί ουράς της δεξιάς ας κοιταχθεί στον καθρέφτη του.  εκεί θα  δει τον υποτακτικό του Σόιμπλε και το συνεταιράκι των ακροδεξιών εθνολαικιστών. Η  κίβδηλη και  fake αριστερά του δεν έχει σχέση με το Σοσιαλισμό. Εμείς μαζί με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και Σοσιαλδημοκράτες, οικοδομούμε τη νέα σύγχρονη σοσιαλιστική πρόταση».

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κοντά στους πολίτες που έχουν πληγεί από την κρίση και την παγκοσμιοποίηση. Για πραγματική ελπίδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.