ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΥΕΘΑ Π. Καμμένο

Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΥΕΘΑ Π. Καμμένο

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Κριτική στις αναφορές του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου άσκησε με σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

«Κανένας δε μπορεί να μειώσει την προσφορά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στη χώρα, με πρωθυπουργούς τον Α. Παπανδρέου, τον Κ. Σημίτη και τον Γ. Παπανδρέου.

Πολύ περισσότερο ο ακροδεξιός, λαϊκιστής κ. Καμμένος. Ο κ. Καμμένος βρίσκεται στην Κυβέρνηση για να σφουγγαρίζει τις διαχρονικές ευθύνες του Κώστα Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή και της δεξιάς διαχρονικά. Να τον χαίρεται ο “αριστερός” κ. Τσίπρας και ο “προοδευτικός” ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της συζήτησης σε επίκαιρη ερώτηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου για τα εξοπλιστικά αναφέρε: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω επίσης κύριε Θεοχαρόπουλε, ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πιστεύει ότι τις σημαίες τις παίρνει ο αέρας, όπως πίστευε η κυβέρνηση του κ. Σημίτη με υπουργό τον κ. Πάγκαλο» .

Ενώ σε αλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε ότι: «Εγώ είμαι υπερήφανος που ήμουν στην κυβέρνηση Καραμανλή και η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν αυτή που με υπουργό τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο έκανε την αναβάθμιση των αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία. Εσείς όμως είστε σε μια παράταξη που ήταν μαζί σας ο Άκης Τσαχατζόπουλος, ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Τραυλός, ο Σμπώκος και όλοι όσοι περιλαμβάνονται στις δικογραφίες των σκανδάλων των εξοπλιστικών: Ληστέψατε την Ελλάδα!».

«Εσείς φέρατε εδώ πέρα τον Σάφα και πήρε 500 εκατομμύρια και την κοπάνησε! Εσείς θα πρέπει να ντρέπεστε και να απολογείστε! Σε όλες τις δικογραφίες που υπάρχουν για τα εξοπλιστικά, είναι εμπλεκόμενα στελέχη του κόμματος σας!», είπε ο κ. Καμμένος και τόνισε πως όπου ανοίγει δικογραφία όλο το ΠΑΣΟΚ είναι μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Λιακουνάκος έκανε βόλτα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Όλοι οι έμποροι όπλων που σήμερα είναι με τα βραχιολάκια είναι δικοί σας», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.