ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Πολιτικό «στίγμα» δίνει ο Κ.Μητσοτάκης στις ευρωεκλογές: «Να φανεί ότι έχουμε πολιτική νομιμοποίηση»

Έδωσε το διακύβευμα από το Άργος

Πολιτικό «στίγμα» δίνει ο Κ.Μητσοτάκης στις ευρωεκλογές: «Να φανεί ότι έχουμε πολιτική νομιμοποίηση»

Με αναφορές στην συμβολή της Νέας Δημοκρατίας για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ και την παραμονή της σε αυτήν, όταν κάποιοι έπαιξαν το 2015 την τύχη της χώρας στα ζάρια, ξεκίνησε την ομιλία του στο Άργος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος όμως ζήτησε να δοθεί πολιτικό στίγμα νομιμοποίησης στις ευρωεκλογές .

«Η κυβερνησιμότητα κρίθηκε στις εκλογές του Ιουνίου. Ωστόσο οι εκλογές θα βγουν πολιτικά συμπεράσματα. Η αντιπολίτευση ζητά να στείλουν μήνυμα οι πολίτες. Εμείς ζητούμε να στείλουν μήνυμα σταθερότητας» ανέφερε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω το βράδυ των εκλογών να είναι σαφές ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να διαθέτει μια μεγάλη πολιτική νομιμοποίηση σημείωσε και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν και πάλι τη ΝΔ. Πρέπει να αποκρούσουμε την τοξικοτητα και απολιτίκ λάιφ στάιλ της αντιπολίτευσης. Δεν μας αξίζει αυτό το επίπεδο πολιτικού διαλόγου. Εμείς θα επιμείνουμε να μιλάμε για τα ουσιαστικά ζητήματα» ανέφερε.

«H Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Η χώρα μας παίζει πια έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη. Δείτε τι πετύχαμε με το Ταμείο Ανάκαμψης . Με την μεταναστευτική πολιτική που έφερε την Ευρώπη στα σύνορα της Ελλάδας. Στη στήριξη των αγροτών μας παρά τις υπερβολικές απαιτήσεις που βάζουν πολλοί στις Βρυξέλλες…»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στην επιστολή που απέστειλε στην ΕΕ μαζί με τον Τουσκ με την οποία ζητά κοινή ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για για την αντιπυραυλική ασπίδα στην Ευρώπη. Αναρωτιέμαι ποια είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να διαπραγματευτεί τέτοιες πρωτοβουλίες είπε και πρόσθεσε « μόνο η ΝΔ μπορεί να το κάνει».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης και στους μαθητές που θα δώσουν σε λίγες ημέρες Πανελλαδικές εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξέρω το άγχος και τις δυσκολίες, αλλά να ξέρετε ότι η ΝΔ ενισχύει το δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο. Οταν δουν τους κόπους τους να εξαργυρώνονται με την είσοδο σε μια σχολή για την οποία πολέμησαν σκληρά, να ξέρουν πως τος περιμένουν καλές υποδομές, με καλούς καθηγητές όπου δεν θα κάνουν κουμάντο κάτι γκρουπούσκουλα με βαριοπούλες σε πανεπιστήμια ανοιχτά που θα πρυτανεύει η ελευθερία της έκφρασης και όχι η τυραννία του φόβου. Στηρίζουμε το δημόσιο ασχέτως αν επιτρέψαμε να δημιουργηθούν και μη κρατικά πανεπιστήμια. Μόνο κερδισμένο θα είναι από αυτή τη κίνηση το δημόσιο πανεπιστήμιο» ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.