ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε επίτιμη δημότη του Δήμου Δυτικής Λέσβου θα αναγορευθεί η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σε επίτιμη δημότη του Δήμου Δυτικής Λέσβου θα αναγορευθεί η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σε επίτιμη δημότη του Δήμου Δυτικής Λέσβου θα αναγορευθεί σήμερα, Δευτέρα 17 Αυγούστου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Μουσείου Ελαιουργίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγία Παρασκευή.

Η σημερινή είναι η δεύτερη επίσημη παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας στη Λέσβο, μετά την προχθεσινή στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αγιάσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη της κ. Σακελλαροπούλου στη Λέσβο, με αφορμή τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, συνδυάζεται με ολιγοήμερες διακοπές στο νησί έως την ερχόμενη Πέμπτη και ερμηνεύεται ως μήνυμα στήριξης προς την τοπική, νησιωτική, ακριτική κοινωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.