ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κ.Μητσοτάκης παρακαλάει παιδιά να βγάλουν selfie μαζί του – «Έλα, βγάλε μια selfie» (βίντεο)

Ο Κ.Μητσοτάκης παρακαλάει παιδιά να βγάλουν selfie μαζί του – «Έλα, βγάλε μια selfie» (βίντεο)

Με την αντιδημοφιλία του να έχει χτυπήσει ποσοστά ρεκόρ και στην νεολαία να θεωρείται «persona non gratta» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και το επικοινωνιακό του επιτελείο (όσοι έχουν απομείνει, καθώς πολλοί αποχώρησαν αφού είδαν πως η κατάσταση δεν σώζεται) έχουν καταφύγει σε μεθόδους «προπαγάνδας» Βόρειας Κορέας μπας και πείσουν κανέναν, ενόψει εκλογών λόγω κοινωνικής οργής, ότι η νεολαία αγαπάει τον πρωθυπουργό.

Μόνο που σε αντίθεση με τον Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος έχει ολόκληρο επιτελείο το οποίο «δασκαλεύει» τα παιδάκια που συναντάνε τον Κιμ να δείχνουν ενθουσιασμένα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας χρησιμοποιεί πιο πρωτόγονες μεθόδους αφού αναγκάζεται να κάνει όλη τη δουλειά μόνος του.

Έτσι στην χθεσινή βόλτα του στην παραλία της Χαλκίδας ο πρωθυπουργός εντόπισε μερικούς νεαρούς στον ολιγομελή περίγυρο που τον συνόδευε (ό οποίος αποτελούνταν κατά 95% από την ασφάλειά του) δεν έχασε την ευκαιρία κι αφού ρώτησε τον έναν αν έχει εμβολιαστεί, τον προέτρεψε να βγάλουν selfie και μάλιστα δύο φορές, αφού ο νεαρός δεν φαινόταν και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που βλέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς ποιος ξέρει τι καταστροφική επίπτωση είχαν τα απανωτά lockdown στην οικονομική κατάσταση των γονιών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βγάλε μία selfie, να την έχεις», του είπε αρχικά ο πρωθυπουργός κι αφού ο νεαρός τον αγνόησε ευγενικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέμεινε και αφού τον σκούντησε του είπε ξανά «Βγάλε μία sefie», αναγκάζοντας τελικά τον νεαρό να βγάλει το κινητό του και να τραβήξει την πολυπόθητη φυτογραφία που του ζητούσε σχεδόν απεγνωσμένα ο πρωθυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.