ΔΕΘ: Μαζικές διαδηλώσεις αλλά ο φόβος είναι οι… αντιεμβολιαστές!

ΔΕΘ: Μαζικές διαδηλώσεις αλλά ο φόβος είναι οι… αντιεμβολιαστές!

Καμιά φορά η γελοιότητα δεν έχει όρια: Ενόψει ΔΕΘ το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ διαρρέει ότι θα επιστρατεύσει 5.500 αστυνομικούς για να προστατέψουν την ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης γιατί όπως λένε αυτή θα διαταραχθεί από «αρνητές» του εμβολίου!

Μάλιστα οι «αρνητές» χαρακτηρίζονται ως «πονοκέφαλος» γιατί προετοιμάζουν υποτίθεται μεγάλες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, πέραν αυτών που θα πραγματοποιήσουν τα συνδικάτα, οι εξωκοινοβουλευτική αριστερά, οι αναρχικοί κτλ.

Η αστυνομία όμως θα δημιουργήσει τείχος κατά των αντιεμβολιαστών και μόνο.

Με βάση τον νυν προγραμματισμό, 5.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ περιπολίες θα πραγματοποιούν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της ομάδας «Δράση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα θα επιστρατευτούν ελικόπτερα, drones και παρατηρητές σε ταράτσες, (σ.σ. πάλι καλά που δεν θα έχουν και ελεύθερους σκοπευτές στις… ταράτσες) ενώ στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται αναρτήσεις στο διαδίκτυο και καλέσματα μέσω των social media, σαν το κάλεσμα μέσω διαδικτύου για μια διαδήλωση που είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών θεωρείται ως παράνομη ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.