ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μέχρι που θα φτάσουν; – Με τάμπλετ και κινητά θα προσπαθήσουν να δελεάσουν τα 12χρονα για να εμβολιαστούν

Μέχρι που θα φτάσουν; – Με τάμπλετ και κινητά θα προσπαθήσουν να δελεάσουν  τα 12χρονα για να εμβολιαστούν

«Δώρα» στα 12χρονα παιδιά φαίνεται αποφασισμένη να μοιράσει η κυβέρνηση προκειμένου να πείσει τα ανήλικα παιδιά να εμβολιαστούν!

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει ο πρωθυπουργός προσανατολίζεται σε… «δώρα» στην ηλικιακή ομάδα 12-18 προκειμένου τους πείσει να εμβολιαστούν!

Πρόκειται για ένα σχέδιο που ακολουθεί εκείνο του «πάσου ελευθερίας» το οποίο ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο αναμένεται να επεκταθεί και για τους ανήλικους, με τις παροχές να είναι βέβαια διαφορετικές, αφού θα ληφθεί υπόψη η ηλικία τους, αλλά και το γεγονός ότι είναι μαθητές, οπότε ανάλογες θα είναι και οι παροχές.

Τα «δώρα» στους 12άρηδες για να εμβολιαστούν

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, αναμένεται να είναι «δώρο» τεχνολογικού χαρακτήρα. Δηλαδή με τον εμβολιασμό θα τους δίνεται ένα voucher, το οποίο θα μπορούν να ξοδέψουν προκειμένου να αγοράσουν ένα τηλέφωνο ή ένα τάμπλετ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει γίνει ήδη και σχετική επικοινωνία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να παρέχεται μαζί με τις συσκευές και δωρεάν ίντερνετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκοπός της κυβέρνησης είναι να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού στα ανήλικα παιδιά, καθώς παρά την «τρομοκρατία» των «ειδικών» περί επικινδυνότητας της Δέλτα, τα ποσοστά παραμένουν σχετικά χαμηλά -σύμφωνα με τα «θέλω» της κυβέρνησης. Σύμφωνα με το ECDC μέχρι στιγμής έχει εμβολιαστεί το 5,8% των ανήλικων Ελληνόπουλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.