ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Πλεύρης: Άρση απέλασης για τους παράνομους μετανάστες που μπαίνουν στην Ελλάδα και θέλουν να εμβολιαστούν!

Θ.Πλεύρης: Άρση απέλασης για τους παράνομους μετανάστες που μπαίνουν στην Ελλάδα και θέλουν να εμβολιαστούν!

Είστε αλλοδαπός και έχετε μπει παράνομα στην Ελλάδα, ως είθισται; Τότε εάν δηλώσετε ότι θέλετε να κάνετε το εμβόλιο δεν κινείται καμία διαδικασία απέλασης!

Αυτό είπε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως εάν οι αλλοδαποί που έχουν μπει παράνομα στην Ελλάδα (φυσικά δεν χρησιμοποίησε τον όρο παράνομα αλλά το παράτυπα) και δηλώνοντας ότι θέλουν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό, τότε θα αναστέλλεται κάθε διαδικασία απέλασης και θα τους χορηγείται και προσωρινό ΑΜΚΑ.

Φυσικά στη συνέχεια έσπευσε να δηλώσει ότι αυτό δεν συνιστά γενική οδηγία ότι δεν θα απελαθούν ποτέ.

Ο υπουργός Υγείας είπε ότι θα τους χορηγείται «προσωρινός ΑΜΚΑ για την διαδικασία του εμβολιασμού και θα ισχύει άρση εφαρμογή μέτρων απέλασης για την στιγμή της άφιξης τους σε εμβολιαστικό κέντρο, όχι γενικώς άρση των μέτρων απέλασης τους, εφόσον επιλέξουν να εμβολιαστούν».

Φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι η προσωρινή άρση της απέλασης στην Ελλάδα συνιστά μόνιμη άρση απέλασης.

Σε μια χώρα που δεν πραγματοποιεί απελάσεις έτσι και αλλιώς (υπάρχουν περί τους 3.000 αλλοδαπούς που έχουν κριθεί απελάσιμοι και κανείς δεν φύγει από τη χώρα) οι δηλώσεις Πλεύρη ισοδυναμούν με γενική πρόσκληση στην Ελλάδα: Ελάτε εμβολιαστείτε και εγκατασταθείτε μόνιμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.