ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Πορτοσάλτε για δηλώσεις Κ.Μητσοτάκη: «Εκπροσωπεί την πίστη μας» (βίντεο)

Α.Πορτοσάλτε για δηλώσεις Κ.Μητσοτάκη: «Εκπροσωπεί την πίστη μας» (βίντεο)

Ο Άρης Πορτοσάλτε στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αποφάσισε να εξαιρέσει τις εκκλησίες από τα υποχρεωτικά rapid test.

Τα αισθήματα αγάπης του Άρη Πορτοσάλτε προς την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη δε λείπουν, με τον δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού να μην χάνει την ευκαιρία να τα εκφράσει όποτε όπου σταθεί και βρεθεί.

Αυτή τη φορά ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε ότι ο «Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί την πίστη μας», σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα που «εκπροσωπεί την μαρξιστική πίστη».

Αφορμή στάθηκε η άρνηση της κυβέρνησης για υποχρεωτικά rapid test στις εκκλησίες, με τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου και Άρη Πορτοσάλτε να βρίσκονται στο πλευρό της ΝΔ.

Ο διάλογος σε πρωινή εκπομπή:

Μαρία Αναστασοπούλου: «Εγώ για να πω την αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να το εφαρμόσουν (σ.σ. τα υποχρεωτικά rapid test στις εκκλησίες).

Δημήτρης Οικονόμου: «Πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει άνθρωπος σου λέει να ελέγχει».

Μαρία Αναστασοπούλου: «Και πως υπάρχει παντού και δεν μπορεί να υπάρχει στην εκκλησία;».

Δημήτρης Οικονόμου: «Παντού είναι μαγαζάτορες, η εκκλησία δεν έχει μαγαζάτορα. Μαγαζάτορες είμαστε όλοι στην εκκλησία».

Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν μπορούν δηλαδή οι ιερείς, το προσωπικό της εκκλησίας να βοηθήσει σε αυτό;».

Δημήτρης Οικονόμου. «Τέλος πάντων έγινε αυτή η επιλογή αυτή τη στιγμή από την κυβέρνηση. Τώρα το να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ που έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υπόσχονταν στο λαό. Είναι ο άνθρωπος που έχει πει διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας και δεν το έκανε ποτέ».

Μαρία Αναστασοπούλου: «Ωραία, πες ότι δεν το πρότεινε αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ και το πρότεινε το ΚΙΝΑΛ, είναι σωστή η πρόταση;».

Δημήτρης Οικονόμου: «Τι πάει να πει σωστή και λάθος ρε Μαρία; Κρίθηκε απ’ την κυβέρνηση ότι η εκκλησία θα εξαιρεθεί».

Και κάπου εκεί ήρθε η ώρα του Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος έκανε ηχηρή παρέμβαση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί την πίστη μας, ο κ Τσίπρας εκπροσωπεί την μαρξιστική πίστη. Εκεί τα βάζεις στο τραπέζι και παίρνεις ό,τι θέλεις. Σε μία ανοιχτή κοινωνία είμαστε» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε και έκλεισε το θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.