ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα αποκάλυψη για την «δημοσκοπική» εταιρεία Αbacus: Πήρε πρόσφατα 150.000 ευρώ από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη! (φώτο)

Δείτε τα ντοκουμέντα

Νέα αποκάλυψη για την «δημοσκοπική» εταιρεία Αbacus: Πήρε πρόσφατα 150.000 ευρώ από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη! (φώτο)

Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις για την «δημοσκοπική» εταιρεία, Abacus Research, η οποία είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό και έκανε μια «δημοσκόπηση» που προκαλεί… τουλάχιστον γέλιο!

Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει πάρει επί κυβερνήσεως ΝΔ 150.000 ευρώ και διεξάγει έρευνες για κρατικούς οργανισμούς. Για την ΕΡΤ, για το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για το ΚΕΘΕΑ και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών.

Χρήματα των φορολογούμενων Ελλήνων που δόθηκαν σε μια μυστηριώδη εταιρεία, χωρίς να γνωρίζουμε αν υπήρξε κάποιο κριτήριο για την επιλογή της. Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση, άλλωστε πριν λίγες ημέρες δόθηκαν 500.000 ευρώ στην εταιρεία, GRGenesis Facility Management, από την Περιφέρεια Αττικής.

Από την συγκεκριμένη εταιρεία προμηθευτήκαμε τα γνωστά πλέον «θηρία» του Γ.Πατούλη, που έμειναν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες.

Τα χρήματα που πήρε από το ελληνικό κράτος μάλλον ήταν αρκετά για να κάνει μια «δημοσκόπηση» για λογαριασμό του Alpha, η οποία έγινε σε μόλις 300 νοικοκυριά και έβγαλε τα πιο απίστευτα ποσοστά που έχουμε δει ποτέ σε δημοσκόπηση.

Οι αθεόφοβοι έδωσαν τη ΝΔ στο 32,0%, τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17,5%, το ΚΙΝΑΛ στο 17,0%, το ΚΚΕ στο 5,0% (το μόνο μάλλον πέτυχαν), την Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ 25 στο 2%!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται να θυμίσουμε για την εταιρεία που διαφημίζει μπαρ και τάζει χρήματα και ανεβάζει ποστ με φράσεις όπως «γεια σας κορίτσια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.