Στο Μπαγκλαντές ο Μηταράκης μετά το Πακιστάν: Ανοίγει ο δρόμος για νομιμοποίηση χιλιάδων μεταναστών

Τώρα πανηγυρίζουν και στο Μπαγκλαντές...

Στο Μπαγκλαντές ο Μηταράκης μετά το Πακιστάν: Ανοίγει ο δρόμος για νομιμοποίηση χιλιάδων μεταναστών

Μετά τις συμφωνίες του με τις αρχές του Πακιστάν για τις οποίες η εδώ πακιστανική κοινότητα πανηγυρίζει ο υπουργός μετανάστευσης τράβηξε νοτιότερα για να συνάψει συμφωνίες και με τις αρχές ενός ακόμη κράτους που μας στέλνει εδώ μετανάστες.

Έτσι η ελληνική κυβέρνηση διά του υπουργού υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας και με το Μπαγκλαντές το οποίο προβλέπει πάνω κάτω όσα προβλέπονται και για τους Πακιστανούς μετανάστες. Δηλαδή, ενώ η κυβέρνηση διατείνεται πως έκανε κάποια βήματα στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην ουσία συμφώνησε για έναν οδικό χάρτη νομιμοποίησης χιλιάδων μεταναστών αλλά και τον ερχομό άλλων τόσων ως οικογενειακή επανένωση.

Τώρα αν θέλει να κανείς να δει τι κόσμος πρόκειται να έρθει στην χώρα μας μετα τις νέες αυτές συμφωνίες ας δώσει προσοχή σε αυτό το στοιχείο: Στην επαρχία Πουντζαμπ του Πακιστάν πάνω από 2.400 γυναίκες έχουν βιαστεί τους τελευταίους έξι μήνες και πάνω από 90 έχουν δολοφονηθεί για λόγους τιμής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για έναν πληθυσμό με εντελώς διαφορετικές αξίες και όμως η υποτίθεται δεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη πιστεύει ότι όλος αυτός ο κόσμος μπορεί να ενσωματωθεί με το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και τις άλλες δράσεις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.