ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Τσίπρας ο «μακεδονομάχος»: Επίθεση σε Κ.Μητσοτάκη για το «Makedonia»

Α.Τσίπρας ο «μακεδονομάχος»: Επίθεση σε Κ.Μητσοτάκη για το «Makedonia»

Θράσος Αλεξη Τσίπρα, ο οποίος ασκεί… κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο να ονομαστούν τα μακεδονικά προϊόντα «MAKEDONIA».

Πράγματι αν εφαρμοστεί θα είναι μία απόφαση όνειδος, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας πως ασκεί κριτική; Τους «ιδιοφυούς» σχεδιασμούς του πληρώνει τώρα η χώρα…

Επόμενο βήμα να κατέβει και σε συλλαλητήριο… κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Επίθεση με ειρωνικό ύφος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Αφορμή για την επίθεση του κ. Τσίπρα ήταν μια δήλωση του προέδρου του ΣΕΒΕ κ. Κωνσταντόπουλου ότι ο πρωθυπουργός σκέφτεται να κρατήσει για τα προϊόντα της Μακεδονίας τον τίτλο Makedonia, γεγονός που διάψευσαν πάντως πηγές του Μαξίμου.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

Αλλά ας μη γκρινιάζουμε…Οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων.

Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia.

Πως δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το «c» με το «k» θα έλυνα το πρόβλημα…

Και αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δε μου είπε.

Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας…

Οι πηγές του Μαξίμου για τα μακεδονικά προϊόντα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για το ζήτημα των σημάτων των Μακεδονικών προϊόντων αλλά και για το rebranding της χώρας, ο Πρωθυπουργός έχει συγκροτήσει ομάδα από κορυφαίους ειδικούς, διεθνούς κύρους, η οποία σύντομα θα καταλήξει σε προτάσεις για την κατοχύρωση και ενίσχυση του brand των μακεδονικών προϊόντων αλλά και για την ενίσχυση της συνολικότερης εικόνας της χώρας. Λίγη υπομονή λοιπόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.