Η πλήρης απαξίωση: Δείτε πως εμφανίστηκε βουλευτής του ΜέΡΑ25 στην Βουλή (φώτο)

Η πλήρης απαξίωση: Δείτε πως εμφανίστηκε βουλευτής του ΜέΡΑ25 στην Βουλή (φώτο)

Η αριστερά στην Ελλάδα λόγω απουσίας σοβαρών εναλλακτικών προτάσεων συνήθως προσπαθεί να κερδίσει την μάχη των εντυπώσεων μέσα από ανούσιες κινήσεις, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν μία «κακοφωνία».

Πολλά σχόλια εντός και εκτός Βουλής, προκάλεσε η εμφάνιση σε στιλ σκληρού μηχανόβιου, του βουλευτή του ΜεΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Αν και ο κανονισμός της Βουλής επιβάλει οι βουλευτές να εμφανίζονται «ευπρεπώς ενδεδυμένοι», οι αυστηρές ρυθμίσεις που ίσχυαν στο παρελθόν, όταν το σακάκι και η γραβάτα για τους άνδρες βουλευτές ήταν must, έχουν ατονίσει. Ήδη από την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ η γραβάτα δεν θεωρείται πλέον απαραίτητη, ενώ υπάρχει ανοχή και για τις casual εμφανίσεις.

Άλλωστε θα μείνει αξέχαστη η εμφάνιση βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ πριν από καιρό στην Ολομέλεια, που εμφανίστηκε με μια μπλούζα με το σύμβολο της αναρχίας και μία…βόμβα.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη


Αλλά και η πρόσφατη παρουσία του Κλέωνα Γρηγοριάδη στην Ολομέλεια, πήγε την ενδυματολογική ελευθερία σε άλλα επίπεδα.

Και φυσικά πολλά ήταν τα σχόλια και στα social media για την εμφάνιση του βουλευτή του Γιάνη Βαρουφάκη. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, αρνητικά φυσικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/g_theo/status/1187406621682610176?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.