«Δεν άκουσα; Πώς είπατε; Ορίστε;»! – Η αντίδραση της υφυπουργού Δ.Μιχαηλίδου για το πάρτι με το χοιρινό στα Διαβατά

«Δεν άκουσα; Πώς είπατε; Ορίστε;»! – Η αντίδραση της υφυπουργού Δ.Μιχαηλίδου για το πάρτι με το χοιρινό στα Διαβατά

Η απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ να φυλακίζονται οι πολίτες που τρώνε χοιρινό και πίνουν αλκοόλ κοντά σε παράνομους μετανάστες, η απειλή του βουλευτή του ίδιου κόμματος Δ.Βίτσα «να τιμωρήσουν οι δημοκρατικοί πολίτες» τους οργανωτές και τους συμμετέχοντες στα μπάρμπεκιου και η κόντρα στο εσωτερικό της ΝΔ, για το θέμα έχουν ξεφύγει από κάθε λογική, αλλά υπάρχουν και οι «θαρραλέα» στελέχη της κυβέρνησης που απλά… ξεροβήχουν στην σχετική ερώτηση ή κάνουν πώς δεν ακούν.

Μετά την τοποθέτηση Κυρανάκη, Πλεύρη και Μπογδάνου που μίλησαν για αναφαίρετο δικαίωμα των διοργανωτών και το άδειασμά τους από την Ντόρα Μπακογιάννη και τον κυβερνητικό εκρπόσωπο Σ.Πέτσα, ήρθε και η σειρά της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου να τοποθετηθεί.

Μόνο που η υφυπουργός… έκανε πώς δεν καταλάβαινε το ερώτημα των δημοσιογράφων, οπότε η συνεννόηση ήταν δύσκολο να γίνει.

Δείτε στο 8:57 την απίθανη αντίδραση της κ. Μιχαηλίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.