ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Γλέντι» στήθηκε στο twitter με τη νέα γκάφα του Α.Τσίπρα ότι η DW υπάρχει «επί κατοχής» (φωτό)

«Γλέντι» στήθηκε στο twitter με τη νέα γκάφα του Α.Τσίπρα ότι η DW υπάρχει «επί κατοχής» (φωτό)

Μία μόνο ατάκα του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξή του στο OPEN ήταν αρκετή για να δημιουργήσει χαμό στα social media.

Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο OPEN TV και τη Νίκη Λυμπεράκη το βράδυ της Τρίτης 19/11, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποιοι χρήστες των social media είδαν άνεση και σαφήνεια στον λόγο του πρώην πρωθυπουργού, ενώ άλλοι τον σχολίασαν ως «πιο βαρετό κι από μεξικάνικο σήριαλ».

Ωστόσο, μία μόνο ατάκα του κ. Τσίπρα ήταν αρκετή για να δημιουργήσει το απόλυτο viral θέμα της σημερινής ημέρας. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο δημοσίευμα των Financial Times περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και στην υπόθεση Novartis και όσα αποκάλυψε ρεπορτάζ της ελβετικής τηλεόρασης για το θέμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Όχι να περιμένουμε από τους Financial Times, όχι να περιμένουμε λες και είμαστε στην περίοδο της Κατοχής και βάζουμε Deutsche Welle, να ενημερωνόμαστε από τα ρεπορτάζ της δημόσιας ελβετικής τηλεόρασης».

Εδώ ακριβώς είναι που προέκυψε ο χαμός στο Twitter, κάνοντας το hashtag #tsipras_DeutscheWelle ένα από τα πρώτα trends. Κι αυτό γιατί την περίοδο της Κατοχής η Deutsche Welle δεν είχε καν ιδρυθεί αλλά και να υπήρχε, πρόκειται για γερμανικό μέσο οπότε δύσκολα θα το ακούγαμε στην Ελλάδα ως «αντιστασιακό» και ως μέσο «αντικειμενικό».



https://twitter.com/ValGroundHog/status/1197058993815986176


https://twitter.com/stefanoskkk/status/1197047675847421952




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.