ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα στο Μέγαρο Μουσικής για τη συναυλία αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο (φώτο)

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα στο Μέγαρο Μουσικής για τη συναυλία αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο (φώτο)

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο. Γνωστοί και ταλαντούχοι καλλιτέχνες τίμησαν τη μνήμη του μουσικοσυνθέτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου του 2019 ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

Νέοι και παλιοί φίλοι του Θάνου Μικρούτσικου, που ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα έκαναν δικά τους, ένωσαν τις φωνές τους σ’ αυτή την ξεχωριστή συναυλία που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στο νου όλων εκείνων που την παρακολούθησαν. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών ήταν ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα. Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν μεγάλος θαυμαστής του Θάνου Μικρούτσικου και έτσι δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη συναυλία προς τιμήν του.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιώργος Μεράντζας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Μαριάννα Πολυχρονίδη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και συγκίνησαν το πλήθος με τις ερμηνείες τους. Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του όσο και το υπόλοιπο κοινό τους χάρισαν το πιο δυνατό χειροκρότημα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.