ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Πολάκης και Π.Καμμένος κάνουν μαζί διακοπές στην Κύθνο: «Κάποια πράγματα αντέχουν στον χρόνο»

Π.Πολάκης και Π.Καμμένος κάνουν μαζί διακοπές στην Κύθνο: «Κάποια πράγματα αντέχουν στον χρόνο»

Ο Παύλος Πολάκης πήρε «αγκαλιά» τον Πάνο Καμμένο και έφυγε για Κύθνο με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Από την παρέα φυσικά δεν έλειπαν οι σύζυγοί τους.

Μάλιστα, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες όπου ανέβασε ο Παύλος Πολακης στο Facebook, χθες το βράδυ έφαγαν σε παραθαλάσσια ταβέρνα στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και τον πρώην υπουργό Αμύνης να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές.

Τόσο χαλαρές που αποφάσισαν να ανταλλάξουν για λίγο συζύγους και να φωτογραφηθούν ο ένας με την γυναίκα του άλλου ανεβάζοντας μάλιστα τις selfie στο facebook.

O Παύλος Πολακης φυσικά και συνόδευσε τις φωτογραφίες με σχόλιο στο οποίο μας ενημέρωνε για το πόσο φίλοι παραμένουν οι δύο άνδρες παρά τα γεγονότα του παρελθόντος και την απομάκρυνση του Πάνου Καμμένου από το κόμμα του Παύλου Πολάκη.

«Με καλούς φίλους στην Αγία Ειρήνη στην Κύθνο στην ταβέρνα του Κώστα του Βλαστάρη (Σουμας)Γιατί κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο….» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.