Κ.Σακελλαροπούλου: 10 μονάδες σε 1 μήνα έπεσε η δημοτικότητα της – «Πληρώνει» τις «περίεργες» δηλώσεις της στη Θράκη

Κ.Σακελλαροπούλου: 10 μονάδες σε 1 μήνα έπεσε η δημοτικότητα της – «Πληρώνει» τις «περίεργες» δηλώσεις της στη Θράκη

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας έχασε το 10% της δημοφιλίας της μέσα σε ένα μήνα, ενδεικτικό των «περίεργων» και προβληματικών δηλώσεων για την τουρκική απειλή και την πλήρη αγνόηση από μέρους της των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, όπως η παράνομη μετανάστευση και η οικονομική κρίση.

Η δημοσκόπηση με τις Metron Analysis που δημοσιεύτηκε στο «Βήμα της Κυριακής» έδειξε ότι η δημοφιλία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο 54%, από 64% που ήταν τον Απρίλιο, ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος «χτυπούσε» ποσοστά 70%.

Η πρώτη περιοδεία της κ.Σακελλαροπούλου ως πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Θράκη, εξελίχθηκε σε φιάσκο με «εκτός τόπου και χρόνου» δηλώσεις περί «διασυνοριακής Θράκης» και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις με «ανοιχτούς ορίζοντες».

Πιθανολογείται ότι το 64% που είχε τον Απρίλιο ήταν επειδή ο κόσμος δεν ήξερε τι εστί Σακελλαρόπουλου, απλά έβλεπε με συμπάθεια μία γυναίκα για πρώτη φορά Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς οι εξελίξεις διέψευσαν τις προσδοκίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.