ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυτό είναι το «παράδειγμα» της κυβέρνησης; – Ο Α.Γεωργιάδης βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή με… μάσκα! (βίντεο)

Αυτό είναι το «παράδειγμα» της κυβέρνησης; – Ο Α.Γεωργιάδης βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή με… μάσκα! (βίντεο)

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους και από εκεί που στο Μαξίμου δεν την φόραγε κανείς… ξαφνικά όλο και περισσότεροι εμφανίζονται με μάσκα.

Τα κρούσματα του κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες αυξάνονται και είναι ωραίο να δείχνουμε με το δάχτυλο τους πολίτες. Δεν είναι άλλωστε μυστικό, αρκετοί είναι αυτοί που προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες για ότι γίνεται στην «ανευθυνότητα» των πολιτών, όπως χαρακτηριστικά την τονίζουν.

Ερχόμαστε όμως στο θέμα μας, από εκεί λοιπόν που στο Μαξίμου δεν φορούσε κανείς μάσκα, βλέπουμε πρωθυπουργούς, υπουργούς και βουλευτές να την φορούν… ακόμα και στον ύπνο τους.

Την αρχή την έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, από εκεί που δεν φορούσε ποτέ μάσκα ξαφνικά την ημέρα που ανακοίνωσε τα νέα μέτρα… εμφανίστηκε με μάσκα. Λίγες ώρες αργότερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κυκλοφορούσε στα… δίκτυα με μάσκα.

Και φτάνουμε στο σήμερα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν στο γραφείο του, μόνος του και όμως, φόρεσε μάσκα! Όπως ο ίδιος, είπε κάθε μέρα στο γραφείο του φοράνε όλοι μάσκα.

Με τον κ. Γεωργιάδη για να δώσει το καλό το «παράδειγμα» να φοράει μάσκα ακόμα και σε τηλεοπτική εκπομπή. Μάλιστα και ο δημοσιογράφος – για να επιβραβεύσει τα γένια του – υποστήριξε πως και στον ΣΚΑΙ φοράνε όλοι μάσκες.

Όσον αφορά τη χρήση μάσκας, σε καμία περίπτωση δεν είναι το θέμα του άρθρου μας, δεν είμαστε άλλωστε οι ειδικοί επιστήμονες για να κρίνουμε εμείς αν πρέπει ή όχι να την φορούμε. Όμως σε ότι αφορά τα επικοινωνιακά τρικ της κυβέρνησης… καλό είναι να καταλάβει ότι με τέτοιες ενέργειες απλά προσβάλει τη νοημοσύνη όλων των πολιτών.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.