Ρ.Χρηστίδου: «Μου έδιναν 80.000 ευρώ για να διαφημίσω μπισκότα» – Τι είπε για τον Γ.Ψαριανό

Ρ.Χρηστίδου: «Μου έδιναν 80.000 ευρώ για να διαφημίσω μπισκότα» – Τι είπε για τον Γ.Ψαριανό

Η Ραλλία Χρηστίδου, νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε διαγωνιζόμενη στο τηλεοπτικό ριάλιτι τραγουδιού Fame Story, στο οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση εν έτει 2004.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι στα 40 μου θα γίνω βουλευτής ούτε ότι στα 24 μου θα με γνωρίσει όλη η Ελλάδα», παραδέχθηκε η ίδια, φιλοξενούμενη σε τηλεοπτική εκπομπή, για να προσθέσει: «Δεν κυνήγησα ποτέ τα χρήματα. Βγαίνοντας από το παιχνίδι είχα προτάσεις για δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Μου έδιναν 80.000 ευρώ για να διαφημίσω μπισκότα. Δεν ήθελα να βγάλω χρήματα ως παίκτρια».

Η εκλεγμένη από τον Ιούλιο του 2019 βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα αναφέρθηκε και στα σεξιστικά σχόλια για την πρόσφατη μονταρισμένη φωτογραφία της από το βήμα της Βουλής.

«Ήταν μια φωτογραφία από την ομιλία στην Ολομέλεια για τον προϋπολογισμό και φορούσα το σακάκι μου και το πουκάμισο. Έβγαλαν το πουκάμισο κι έβαλαν το μπούστο μου από μια μου εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί. Στην περίπτωση του κύριου Γρηγόρη Ψαριανού, συνηθίζει πολλές φορές να κάνει σεξιστικές επιθέσεις, έκανε σχόλιο ενδεχομένως αντίστοιχο της δικής του προσωπικότητας και του στείλαμε εξώδικο. Μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη. Συνεπώς μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δεκαπενθήμερο θα κατατεθεί η αγωγή», ανέφερε σχετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CCihmErjLqe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.