
Στην Κόρινθο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (03/06) η κηδεία του Νίκου Ταγαρά, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αναμένεται να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα πολιτικό.
Ο θάνατος του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε ηλικία 70 ετών προκάλεσε συγκίνηση στον πολιτικό κόσμο, καθώς υπήρξε επί σειρά ετών ενεργό και ιδιαίτερα αγαπητό στέλεχος της δημόσιας ζωής.
Ο Νίκος Ταγαράς έφυγε από τη ζωή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.
Σύμφωνα με συνεργάτες και ανθρώπους του περιβάλλοντός του, αντιμετώπισε τη δοκιμασία με αξιοπρέπεια και δύναμη, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του την οικογένειά του.
Συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί συνεργάτες και πολίτες αναμένεται να τον αποχαιρετήσουν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.