ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άκουσε ο Κοτζιάς για νέα κόμματα κι έτρεξε να προλάβει; – Σε κόμμα μετατρέπεται το ΠΡΑΤΤΩ

Άκουσε ο Κοτζιάς για νέα κόμματα κι έτρεξε να προλάβει; – Σε κόμμα μετατρέπεται το ΠΡΑΤΤΩ

Την μετεξέλιξη του ΠΡΑΤΤΩ σε Πολιτικό Κίνημα, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του, Νίκος Κοτζιάς, προφανώς θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει την δυσαρέσκειά του με το καθεστώς που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κόντρα μεταξύ Κοτζιά και Αλέξη Τσίπρα συνεχίζεται κι έτσι ο υπουργός που υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών θα βρεθεί απέναντι στους πρώην συντρόφους του, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι εκπροσωπεί τον… πατριωτισμό της αριστεράς.

Όπως επισημαίνεται στην διακήρυξη: «Το ΠΡΑΤΤΩ είναι πατριωτική δημοκρατική οργάνωση της αριστεράς. Φορέας ιδεών του σοσιαλισμού με δημοκρατία. Το ΠΡΑΤΤΩ πιστεύει στη συμμαχία της αριστεράς και της προόδου, των δημοκρατικών δυνάμεων. Στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Καταπολεμά ηγεμονισμούς και αλαζονεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΠΡΑΤΤΩ, από την 1η Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει καμπάνια για την οικονομική στήριξή του και για την ένταξη μελών στις γραμμές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.