ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το ακούσαμε και αυτό – Σ.Πέτσας: «Η Πάρνηθα είναι στην Αττική – Οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις δεν επιτρέπονται»

Το ακούσαμε και αυτό – Σ.Πέτσας: «Η Πάρνηθα είναι στην Αττική – Οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις δεν επιτρέπονται»

Σύσσωμα τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να δικαιολογήσουν την Κυριακάτικη εξόρμηση του ζεύγους Μητσοτάκη βαφτίζοντας το κρέας ψάρι.

Μετά τα περί «ανθρώπινος» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, προσπάθησε εκ νέου πείσει πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παραβίασε τα κυβερνητικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ουσιαστικά άναψε το πράσινο φως για την μετακίνηση για λόγους σωματικής άσκησης μακριά από τον τόπο κατοικίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις έχουν απαγορευτεί και όχι αυτές.

Αναλυτικά η δήλωσή του

“Είναι σαφές όσον αφορά τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις, οτι δεν επιτρέπονται. Από όσο γνωρίζω η Πάρνηθα είναι στην Αττική. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν είχε ανακοινώσει το δεύτερο lockdown είχε αναφερθεί στην ανάγκη μεγαλύτερης ευελιξίας σε ανθρώπους που αθλούνται και είχε αναφερθεί σε αυτούς που κάνουν ποδήλατο. Δεν καταλαβαίνω ποιος ανακαλύπτει την Αμερική χάριν εντυπώσεων. Όσο και αν προσπαθεί η αντιπολίτευση να δημιουργήσει θέμα με ποδήλατα και τσουρέκια, αυτό δεν καλύπτει τις ευθύνες κάποιων που ήταν σε κότερα με πούρα”.

Δείτε μετά το 34ο λεπτό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.