ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Χρήστος Ταραντίλης ήταν πολύ «δεξιός» γι’ αυτή την κυβέρνηση

Ο Χρήστος Ταραντίλης ήταν πολύ «δεξιός» γι’ αυτή την κυβέρνηση

Απώλεια η παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη. Απώλεια για τις τελευταίες εθνοκεντρικές και πατριωτικές φωνές που έχουν απομείνει στη ΝΔ. Σε μια ΝΔ με κεντροαριστερό-διεθνιστικό «κεφάλι» και «χέρια» (Μητσοτακέϊκο και ΓΑΠίστικο ΠΑΣΟΚ) και δεξιά «πόδια» (ψηφοφόροι).

Οι δεξιοί ψηφοφόροι τους «πήγαν» στην εξουσία, το «κεφάλι» κυβερνάει και τα «χέρια» κάνουν όλη την «δουλειά».

Ο Χρήστος Ταραντίλης, ένας εξαιρετικός επιστήμονας και συνεπής δεξιός (ειδικά για τα σημερινά δεδομένα της ΝΔ), απλά ήταν πολύ σοβαρός για να παραμείνει σε μια κυβέρνηση που έχει κυλίσει στην απόλυτη κοινωνική και εθνική παρακμή.

Δεν χρειάζεται να πούμε γιατί παραιτήθηκε.

Απλά να τονίσουμε ότι εντάχθηκε το 1994, επί του αείμνηστου προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σε μια εποχή πολύ δύσκολη για τη ΝΔ, που μόλις είχε ηττηθεί και έκανε την μεγάλη «δεξιά» στροφή για επιστροφή στις εθνικές ρίζες της η οποία υπονομεύθηκε από το «μητσοτακέϊκο» σε όλα τα επίπεδα.

Και διετέλεσε υπεύθυνος του Μαθηματικού Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Πατρών καθώς και Υπεύθυνος Οργάνωσης Πάτρας το 1994, επί ΠΑΣΟΚ σε μια Πάτρα που «έβραζε» κατά της ΝΔ, μετά τα γεγονότα που είχαν οδηγήσει στον θάνατο Τεμπονέρα το 1990.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πού να χωρέσει κανονικός δεξιός σε αυτή τη ΝΔ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.