ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιτροπή 1821: «Θέλουμε κοινές εκδηλώσεις με το Μπανγκλαντές για την επέτειο της Επανάστασης»

Επιτροπή 1821: «Θέλουμε κοινές εκδηλώσεις με το Μπανγκλαντές για την επέτειο της Επανάστασης»

Σε δηλώσεις-σοκ προχώρησε η επικεφαλής, κατόπιν επιλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη, της επιτροπής για την επέτειο του 1821 Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία αφού συνέκρινε την ανεξαρτησία της Ελλάδας με αυτή του Μπανγκλαντές, δήλωσε πως εξετάζονται κοινές εκδηλώσεις με την χώρα της νοτιανατολικής Ασίας!

«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Πρέσβη του Μπαγκλαντές Ashud Ahmed. Η 200η επέτειος ανεξαρτησίας της Ελλάδας συμπίπτει με την 50η επέτειο ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές. Ανταλλάξαμε ιδέες & συμφωνήσαμε να εξετάσουμε τη δυνατότητα συνδυασμού δράσεων στο πλαίσιο των εορτασμών. GA»

https://twitter.com/GAngelopoulou/status/1367521517999898626?s=20

Άραγε τι εννοεί η κ.Αγγελοπούλου με την φράση «δυνατότητα συντονισμού δράσεων»;

​Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Επανάστασης που ετοιμάζουν θα συμμετέχουν και Μπανγκλαντεσιανοί;

Ή μήπως θα βάλουν τον Κολοκοτρώνη δίπλα στους Μπανγκλαντεσιανούς εθνικούς ήρωες και η ελληνική σημαία θα κυματίζει δίπλα σε αυτή του Μπανγκλαντές;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.