Πολιτικό «σκιάχτρο» ο Κ.Μητσοτάκης μετά τη βόμβα Δένδια: Ράκος στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση! (βίντεο)

Πολιτικό «σκιάχτρο» ο Κ.Μητσοτάκης μετά τη βόμβα Δένδια: Ράκος στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση! (βίντεο)

Η πολιτική του αποδυνάμωση από τις αλλεπάλληλες βόμβες Καραμανλή, Σαμαρά και Δένδια έχει αφήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ψυχολογικά ράκος κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην διώρυγα της Κορίνθου, μετά τις δηλώσεις Δένδια ενώπιον του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με τις οποίες ο υπουργός Εξωτερικών ουσιαστικά έθεσε υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός εμφανώς καταβεβλημένος επισκέφτηκε τη διώρυγα της Κορίνθου για να «επιθεωρήσει» τα έργα αποκατάστασης της διώρυγας, η οποία παραμένει κλειστή από τον Ιανουάριο μετά από αλλεπάλληλες κατολισθήσεις.

Βέβαια σε αντίθεση με τις δηλώσεις Δένδια οι οποίες κατέλαβαν ολόκληρα πρωτοσέλιδα με τους τίτλους να γράφουν «ΑΡΧΗΓΟΣ», η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κόρινθο δεν απασχόλησε ούτε τις τοπικές εφημερίδες.

Το μόνο που κατάφερε να «ξεχωρίσει» από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ισθμό ήταν άλλη μία του γκάφα χαρακτηριστική της ψυχολογικής του κατάπτωσης, καθώς ρώτησε πότε θα… κλείσει η ήδη κλειστή εδώ και μήνες διώρυγα, προκαλώντας τον γέλωτα.

https://twitter.com/Marka149133376/status/1383354086272032776?s=19

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστησε ολόκληρη την πρωθυπουργία του με σκοπό να μην επαναληφθεί αυτό που συνέβη στον πατέρα του, δηλαδή να μην τον ρίξει η δεξιά του κόμματος.

Όμως οι δικοί του τραγικοί πολιτικοί χειρισμοί, ίσως οι χειρότερες επιλογές προσώπων που έχει κάνει ποτέ Έλληνας πρωθυπουργός (κυριολεκτικά όλοι του οι “εκλεκτοί” τον έχουν εκθέσει) τον έχουν φέρει σε μία κατάσταση πλήρους αποδυνάμωσης και πολιτικής ομηρίας από τη… δεξιά της ΝΔ.

Η προχθεσινή ανεξαρτητοποίηση Δένδια από τη «γραμμή» Μητσοτάκη & ΕΛΙΑΜΕΠ ήταν το επισφράγισμα αυτής της ομηρίας, καθώς το μήνυμα στον πρωθυπουργό ήταν σαφές.

«Δεν ελέγχεις εσύ την εξωτερική πολιτική της χώρας».

Πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ελέγχει ούτε το κόμμα του ούτε την κυβέρνησή του. Είναι ένα πολιτικό «σκιάχτρο» και ουσιαστικά παραμένει στην πρωθυπουργία με δανεισμένο χρόνο.

Τον κρατάνε οι ολιγάρχες και το κόμμα μέχρι να βρουν ποιος θα είναι ο επόμενος και εν αναμονή των εξελίξεων στην οικονομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις κρίνουν πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή απλά θα του ανακοινώσουν πως… απολύεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.