ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Α.Γεωργιάδης κατηγόρησε τους νεκρούς από κορωνοϊό γιατί «αρνήθηκαν να εμβολιαστούν λόγω συνωμοσιολογίας»!

Ο Α.Γεωργιάδης κατηγόρησε τους νεκρούς από κορωνοϊό γιατί «αρνήθηκαν να εμβολιαστούν λόγω συνωμοσιολογίας»!

Απίστευτοι ισχυρισμοί από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χωρίς καμία ντροπή έριξε ευθύνες στους νεκρούς από κορωνοϊό γιατί «αρνήθηκαν να εμβολιαστούν λόγω συνωμοσιολογίας»!

Μετά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επίσης στο πρόσφατο διάγγελμα του είχε κατηγορήσει τους νεκρούς λέγοντας πως «είναι τραγικό άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους, ενώ με το εμβόλιο θα είχαν σωθεί», και ο Άδωνις Γεωργιάδης λοιπόν ρίχνει ευθύνη σε νεκρούς πολίτες, επειδή δεν εμβολιάστηκαν, υποστηρίζοντας μάλιστα πως δεν το κάνανε… λόγω «συνωμοσιολογίας».

Ξεχνώντας βέβαια πως πολλοί απ’ αυτούς δεν είχαν την δυνατότητα να εμβολιαστούν, αλλά και την παραδοχή του προέδρου ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα πως έχουν πεθάνει και εμβολιασμένοι από κορωνοϊό.

Ο Γεωργιάδης σχολίασε τις δηλώσεις του προέδρου του ΕΟΔΥ για τους ανθρώπους που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ο υπουργός συνέδεσε τους θανάτους με τη «συνωμοσιολογία» και την «άρνηση να εμβολιαστούν».

Συγκεκριμένα, ο Π.Αρκουμανέας μιλώντας σήμερα στο MEGA είπε υπογράμμισε ότι το 95% των ανθρώπων που βρίσκονται σε ΜΕΘ και αυτών που χάνουν τη ζωή τους δεν έχει εμβολιαστεί. «Το να πάμε να εμβολιαστούμε, αν έχουμε τη δυνατότητα, πρέπει να το κάνουμε αύριο» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, προσθέτοντας ότι στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας εξετάζονται τα πλάνα «απελευθέρωσης» όσων πολιτών έχουν εμβολιαστεί.

Παραθέτοντας αυτές τις δηλώσεις ο Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Είναι κρίμα πρώτον για την ίδια την ζωή των ανθρώπων αυτών, για τις επιπτώσεις της ασθένειας στις οικογένειες τους αλλά τελικά και για την ζημιά σε όλη την Ελλάδα, να τους έχει προσφερθεί το εμβόλιο, να αρνούνται λόγω συνωμοσιολογίας και να πεθαίνουν».

Φαίνεται πως η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει επίθεση στους πολίτες που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, κατηγορώντας τους για το φιάσκο του προγράμματος εμβολιασμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.