ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Γεωργιάδης: «Εσχάτη προδοσία διαπράττουν όσοι διερευνούν το σκάνδαλο των υποκλοπών όπως ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χ.Ράμμος»

Σφοδρή επίθεση στο πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής

Α.Γεωργιάδης: «Εσχάτη προδοσία διαπράττουν όσοι διερευνούν το σκάνδαλο των υποκλοπών όπως ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χ.Ράμμος»

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο: 10:15):

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης επιχειρώντας να συγκαλύψχει το σκάνδαλο των υποκλοπών προχώρησε στην αδιανόητη δήλωση ότι «ο κ.Ράμμος έχει αγγίξει τα όρια της προδοσίας και όχι μόνο της νομιμότητας».

Με λίγα λόγια επιχειρούν την ύστατη ώρα να καλύψουν τις παρανομίες τους χαρακτηρίζοντας τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χ.Ράμμο ούτε λίγο ούτε πολύ ως… προδότη.

Είναι ένα παρόμοιο αφήγημα με αυτό που είχε υποστηρίξει η Ν.Μπακογιάννη τον Σεπτέμβριο όταν εξέφρασε απειλή προς τους άμεσα εμπλεκόμενους στην δυσώδη κακουργηματική υπόθεση των υποκλοπών, δηλαδή τον πρώην και το νυν διοικητή της ΕΥΠ, έγοντας χαρακτηριστικά πως «όποιος μιλήσει θα πάει δέκα χρόνια φυλακή γιατί αυτό είναι κακούργημα λόγω παραβίασης του απορρήτου»!

Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει είναι άλλο: Πόσα χρόνια κινδυνεύουν να μείνουν στην φυλακή αν δεν δοθούν απαντήσεις για τους λόγους που έγιναν οι παρακολουθήσεις.

Συγκεκριμένα τότε μιλώντας στην ΕΡΤ είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει πρόβλημα στο να τα πούνε όλα. Γιατί υπάρχει πρόβλημα να τα πούνε όλα; Διότι αυτός που πρόκειται να τα πει θα πάει για κακούργημα. Δηλαδή οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν διοικήσει την ΕΥΠ…»

Σήμερα ο Α.Γεωργιάδης τόνισε ότι αν ο κ. Ράμμος ήθελε να είναι άξιος, θα έπρεπε αν είχε διαπιστώσει παράνομη παρακολούθηση να το πάει στο Δικαιοσύνη και αν ήταν νόμιμη να τηρήσει το απόρρητο και να μην διαρρεύσει.

Ανέφερε ότι οι μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών υπάρχουν σε όλες τις χώρες για να παρακολουθούν τα τηλέφωνα και στις δημοκρατίες αυτό το αποφασίζει ο νόμος.

Τόνισε ότι θα πρέπει να καταλήξουμε αν θέλουμε στη χώρα μας να έχουμε υπηρεσία πληροφοριών.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος χθες είπε ότι «η ΕΥΠ είναι μία άχρηστη υπηρεσία, πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί» «αδειάζοντας» τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη ο οποίος και είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας αυτής.

Είναι δηλαδή, άλλη μία τεράστια, «προσωπική επιτυχία» του Κυριάκου Μητσοτάκη την οποία του την καταλογίζει ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός μία από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ήταν να πάρει την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υπό τον απόλυτο έλεγχο του. Το αποτέλεσμα; Την κατέστρεψε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.