ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Α.Γεωργιάδης «αδειάζει» τον Κ.Μητσοτάκη: «Η ΕΥΠ είναι μία άχρηστη υπηρεσία – Πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί»

Ο υπουργός Ανάπτυξης όμως ξέχασε να πει ότι αποτελεί μία τεράστια «προσωπική επιτυχία» του πρωθυπουργού που είναι και ο επικεφαλής

Ο Α.Γεωργιάδης «αδειάζει» τον Κ.Μητσοτάκη: «Η ΕΥΠ είναι μία άχρηστη υπηρεσία – Πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί»

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, είπε με το γνώριμο στιλ του, ότι «η ΕΥΠ είναι μία άχρηστη υπηρεσία, πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί» «αδειάζοντας» τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη ο οποίος και είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας αυτής.

Είναι δηλαδή, άλλη μία τεράστια, «προσωπική επιτυχία» του Κυριάκου Μητσοτάκη την οποία του την καταλογίζει ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός μία από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ήταν να πάρει την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υπό τον απόλυτο έλεγχο του. Το αποτέλεσμα; Την κατέστρεψε!

Εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ την νόμιμη διαδικασία καλώς τους παρακολουθούσε όλους. Ο κ Ζαχαριάδης ξέρει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Αν γινόταν για λόγους εθνικής ασφαλείας καλώς έγιναν. Πρέπει να ξηλωθεί η ΕΥΠ και να επανιδρυθεί γιατί δεν κάνει καλά την δουλειά της, όταν έγινε γνωστό το έργο της μυστικής υπηρεσίας. Δεν μπορεί να γίνεται έρευνα της ΕΥΠ και τα αποτελέσματα της να πηγαίνουν στο “Documento”».

Δεν το λέει η αντιπολίτευση, αλλά ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι και ο υπουργός Ανάπτυξης.

Να προστεθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε επίσης πως «καλά παρακολουθούνταν οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων».

https://twitter.com/Marka2_/status/1618170773247766529?s=20&t=dxyW5ixqbvZm5iTIOhr48A

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.