
Στο Νοσοκομείο της Λάρισας διακομίστηκε την Παρασκευή (17/04) η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ένιωσε μια αιφνίδια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια οδικού της ταξιδιού.
Η ίδια ταξίδευε μέσω της εθνικής οδού, όταν παρουσίασε ήπια συμπτώματα που την οδήγησαν να ζητήσει άμεσα ιατρική βοήθεια για προληπτικούς λόγους.
Όπως έχει γίνει γνωστό, επρόκειτο για στομαχική διαταραχή, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία της.
Στο θεραπευτήριο υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι σοβαρό.
Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, η κ. Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη αποχώρησε και συνέχισε κανονικά το ταξίδι της, επιστρέφοντας στην Αθήνα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.