ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το παραδέχεται μέχρι και ο Α.Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση τρώει άγριο ξύλο σε μυστικές και φανερές δημοσκοπήσεις»!

Παραδέχονται πλέον μέχρι και οι πιο «γαλάζιοι» δημοσιογράφοι ότι έρχεται «μαύρισμα» στις εκλογές

Το παραδέχεται μέχρι και ο Α.Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση τρώει άγριο ξύλο σε μυστικές και φανερές δημοσκοπήσεις»!

Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση: Η Νέα Δημοκρατία έχει καταρρεύσει λόγω της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη και όταν γίνουν οι εκλογές η «γαλάζια» παράταξη αναμένεται να δει τα ποσοστά της να «γκρεμοτσακίζονται». 

Είναι κάτι που έχουμε τονίσει εδώ και μήνες στο pronews.gr, με την κατάσταση όμως μέρα με τη μέρα να γίνεται χειρότερη για τη ΝΔ. Τις τελευταίες εβδομάδες μέχρι και οι συστημικές δημοσκοπήσεις έδειξαν την πτώση της ΝΔ, χωρίς ωστόσο να αποτυπώσουν την πραγματική εικόνα.

Αυτό όμως που έγινε το πρωί της Τρίτης στον αέρα στο ΣΚΑΪ δεν το περίμενε κανείς, καθώς ένας από τους πιο φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφος παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση… «τρώει άγριο ξύλο». 

Ο λόγος βέβαια για τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος είπε: «Υπάρχει μία αρχή που κυκλοφορεί, αν όχι φωναχτά: Έναν λαϊκισμό τον αντιμετωπίζεις με έναν μεγαλύτερο.

Αυτή την στιγμή η κυβέρνηση τρώει ξύλο στις δημοσκοπήσεις, φανερές ή μυστικές».

Με άλλα λόγια ο Α.Πορτοσάλτε μας λέει ότι πρέπει να ετοιμαστούμε για κούφιες υποσχέσεις από την κυβέρνηση, ώστε να αντιμετωπιστεί ο «λαϊκισμός» της αντιπολίτευσης και να μπορέσει να συγκρατήσει -κάπως- τα ποσοστά της η ΝΔ.

Δείτε το βίντεο: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1513757251638546432

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.