ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Α.Λατινοπούλου προτείνει περιφρούρηση και τοποθέτηση καμερών στα πανεπιστήμια μετά τον ξυλοδαρμό φοιτητή στην ΑΣΟΕΕ

Ο φοιτητής δέχθηκε κτυπήματα γιατί είχε μια εικόνα της Παναγίας και την ελληνική σημαία στην τσάντα του

Η Α.Λατινοπούλου προτείνει περιφρούρηση και τοποθέτηση καμερών στα πανεπιστήμια μετά τον ξυλοδαρμό φοιτητή στην ΑΣΟΕΕ

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δημοσίευσε βίντεο με το οποίο δίνει προτάσεις για την αντιμετώπιση της ανομίας στα ελληνικά πανεπιστήμια, μετά τον ξυλοδαρμό φοιτητή μέσα στην ΑΣΟΕΕ, ο οποίος είχε στην τσάντα του μια εικόνα με την Παναγία και την ελληνική σημαία.

«Σεβόμενοι τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν, όλους τους Έλληνες φορολογούμενους αλλά κυρίως τους φοιτητές που πρέπει να είναι ασφαλείς σαν βασική προϋπόθεση οφείλουμε να οργανώσουμε επιτέλους τα πανεπιστήμια μας» τονίζει η Πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» η οποία προτείνει να γίνει ανακαίνιση των πανεπιστημίων, στα πρότυπα του εξωτερικού, με περιφρούρηση και τοποθέτηση καμερών.

«Το όραμά μας είναι να οργανωθούν και να νοικοκυρευτούν τα πανεπιστήμια προσφέροντας σαφέστατα οφέλη για τους φοιτητές και τη μετέπειτα πορεία τους. Πρωταρχικά λοιπόν πρέπει οι φοιτητές να είναι και να νιώθουν ασφαλείς έτσι ώστε να μπορούν να προσηλωθούνε στις σπουδές τους» τονίζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.