«Διάγγελμα» Η.Κασιδιάρη προς τους ψηφοφόρους: «Ποιους να “μαυρίσετε”»

«Ούτε ένας Έλληνας δεν πρέπει να απέχει από την εκλογική διαδικασία»

«Διάγγελμα» Η.Κασιδιάρη προς τους ψηφοφόρους: «Ποιους να “μαυρίσετε”»

Ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες» Ηλίας Κασιδιάρης λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους πολίτες να «μαυρίσουν» το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και να μην είναι προσεκτικοί απέναντι σε ορισμένα κόμματα, τα οποία κατονομάζει. 

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Κασιδιάρης ζητά από τους πολίτες να είναι «ιδιαιτέρως καχύποπτοι» με τα κόμματα ΕΑΝ, Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, αλλά και με το κόμμα του Θ.Τζήμερου-Φ.Κρανιδιώτη, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχει εκδώσει «οδηγία» προς τους ψηφοφόρους του να μην ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. 

«Στις 21 Μαΐου ούτε ένας Έλληνας ΔΕΝ πρέπει να απέχει από την εκλογική διαδικασία. Η συμμορία που απέκλεισε το κόμμα μας από τις εκλογές έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο: Να μας απογοητεύσει και να μας σύρει στο λευκό, το άκυρο και την αποχή, γιατί έτσι ευνοούνται τα υπόγεια σχέδιά της. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη, δεν θα μείνουμε σπίτι και δεν θα βρεθούμε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής» αναφέρει ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες» Ηλίας Κασιδιάρης.

«Δεν θεωρώ τους συμπολίτες μου αμνοερίφια για να τους δώσω «γραμμή» και να τους κατευθύνω σε οποιοδήποτε κόμμα. Ζητώ όμως από όλους να συμμετέχουν στις εκλογές και να ψηφίσουν κατά συνείδηση ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη, που καταδιώκει με μίσος τις εθνικές ιδέες και πάνω από μισό εκατομμύριο ΕΛΛΗΝΕΣ!» αναφέρει και προσθέτει:

«ΥΓ1: Επειδή δεχόμαστε άπειρες ερωτήσεις και υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον για τα μικρά κόμματα, συνιστώ να είστε ιδιαιτέρως καχύποπτοι με όσους πέρασε εκπρόθεσμα ο ελεγχόμενος Άρειος Πάγος (Εάν, Πλεύση) και με όσους προβάλλει η λίστα Πέτσα (Τζήμερο, Νίκη).

ΥΓ2: Ο Μητσοτάκης κλαιγόταν στον Χατζηνικολάου ότι φοβάται μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα τον κλείσει φυλακή για τις υποκλοπές. Η τραγική ειρωνεία είναι πως αν δεν συνωμοτούσε για να μας αποκλείσει παράνομα από τις εκλογές , αυτό το σενάριο θα καιγόταν λόγω επτακομματικής Βουλής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλάμε για τον ορισμό του ηλιθίου που σκάβει τον λάκκο του άλλου και τελικά κινδυνεύει να πέσει ο ίδιος μέσα. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε κατά συνείδηση και μαυρίζουμε την συμμορία του Μεγάρου Μαξίμου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.