ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Βελόπουλος σε κυβέρνηση για την απόσυρση των ρωσικών α/α συστημάτων των Ε.Δ.: «Κάνετε εγκληματικά λάθη»!

Στην δευτερολογία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης

Κ.Βελόπουλος σε κυβέρνηση για την απόσυρση των ρωσικών α/α συστημάτων των Ε.Δ.: «Κάνετε εγκληματικά λάθη»!

Η δευτερολογία του Κυρ.Βελόπουλου σήμερα στην Βουλή δεν είχε μόνο χαρακτηρισμούς κατά του Κ.Μητσοτάκη αλλά αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα που το pronews.gr αποκάλυψε και αφορά την ουσιαστικά ανακοίνωση απόσυρσης των ρωσικών α/α/α συστημάτων Tor-M1 και OSA-AK/AKM από τις ΕΔ.

Με σκληρή γλώσσα και σχετικά με το φλέγον αυτό ζήτημα ρώτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης (ελπίζουμε να πάρει απάντηση) για ποιο λόγο τερματίστηκε η σύμβαση με τη Ρωσία για την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση των συστημάτων αεράμυνας TOR-M1 και OSA-AKM θεωρώντας την κίνηση αυτή «εγκληματικό λάθος».

Ανέφερε χαρακτηριστικά για το επίμαχο ζήτημα:

«Κάνετε εγκληματικά λάθη. Η Ελλάδα τερματίζει τη σύμβαση με τη Ρωσία για την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση των συστημάτων αεράμυνας TOR-M1 και OSA-AKM;

Άκρως απόρρητο έγγραφο δημοσιεύτηκε κατά λάθος στη βουλή. Σύμφωνα με αυτό τα ήδη διαθέσιμα ανταλλακτικά θα διαρκέσουν μόνο λίγους μήνες και οι αρχές έτσι πετούν ένα δις ευρώ.

Κάνω έκκληση να βρεθεί λύση για το σημαντικό αυτο ζήτημα για την ελληνική αντιαεροπορική ομπρέλα».

Εδώ να αναφέρουμε ότι για το ζήτημα αυτό έχουν καταθέσει ερωτήσεις στην Βουλή εκτός της Ελληνικής Λύσης, τόσο οι Σπαριτάτες όσο και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν.Δένδιας σε άκρως απόρρητο έγγραφο που διέρρευσε μέσω της Βουλής (!), είχε ανακοινώσει ότι δεν θα υπάρξουν νέες συμβάσεις υποστήριξης (δηλαδή αγορά ανταλλακτικών και υπηρεσιών) για τα κινητά πυραυλικά αντιεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς Tor-M1 και τα παλαιότερα OSA-AKM!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.