ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Νατάσα Παζαΐτη: Ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι για καλό σκοπό η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού θα συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «Η θεία από το Σικάγο»

Νατάσα Παζαΐτη: Ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι για καλό σκοπό η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή

Στο θέατρο θα παίξει η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού θα συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «Η θεία από το Σικάγο» που θα «ανέβει» στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία τη μη κερδοσκοπικής εταιρείας ARTE.

Τα έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Νατάσα Παζαΐτη θα υποδυθεί μία από τις ανιψιές της θείας από το Σικάγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει η Δήμητρα Δερμιτζάκη και τη διασκευή του σεναρίου έχει κάνει η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία θα υποδυθεί τη θεία από το Σικάγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.