ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέες «ριπές» Α.Κούγια για νόμο ΛΟΑΤΚΙ+: «Κεραυνοβολεί» «αυτό το γελοίο πρόσωπο» τον Σ.Μπιμπίλα που «δεν ξέρει με πόσους άνδρες έχει πάει»

Ο Σ.Μπίμπιλας δήλωσε χθες ότι έχει πάει στην ζωή του «με 25 άνδρες»

Νέες «ριπές» Α.Κούγια για νόμο ΛΟΑΤΚΙ+: «Κεραυνοβολεί» «αυτό το γελοίο πρόσωπο» τον Σ.Μπιμπίλα που «δεν ξέρει με πόσους άνδρες έχει πάει»

Με νέες «ριπές» επανήλθε σε ότι αφορά το νόμο για τους ΛΟΑΤΚΙ+ ο γνωστός ποινικολόγος και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Α.Κούγιας και «κεραυνοβόλησε» τον βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, Σ.Μπιμπίλα, χαρακτηρίζοντάς τον, ως «γελοίο πρόσωπο που εκλέχτηκε βουλευτής» και προσθέτοντας ότι δεν ξέρει με «πόσους άνδρες έχει πάει».

Σημειώνεται ότι χθες ο Σ.Μπίμπιλας είπε στον Γιώργο Λιάγκα ότι συνολικά στην ζωή του έχει πάει «με 25 άνδρες».

«Άκουσα αυτό το σοκαριστικό που είπε χθες στον Λιάγκα, έχει χάσει το μέτρημα για το με πόσος άντρες έχει πάει. Αυτό το γελοίο πρόσωπο είναι και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ήμασταν σε μια γειτονιά συντηρητική και όχι σε μία γειτονιά ελιτίστικη που ζει αυτός, θα τον είχαν πεθάνει στα γιαούρτια και τις πατσαβούρες», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.