ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι Έλληνες «Χριστιανοδημοκράτες» μπαίνουν στο προεκλογικό στίβο με τον συνασπισμό «Γαλάζιοι»

Τις επόμενες ημέρες η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Χριστιανοδημοκρατικής νεολαίας Ελλάδος ( ΧΡΙ.Ν.Ε.)

Οι Έλληνες «Χριστιανοδημοκράτες» μπαίνουν στο προεκλογικό στίβο με τον συνασπισμό «Γαλάζιοι»

Οι Γαλάζιοι του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε.) κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής , ενέκριναν την εισήγηση του Προέδρου Νίκου Νικολόπουλου σχετικά με την εκλογική αγωνιστική συμπόρευση τους και την συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια νίκης του νέου πατριωτικού συνασπισμού «Γαλάζιοι».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Χριστιανοδημοκρατικής νεολαίας Ελλάδος ( ΧΡΙ.Ν.Ε.)

Στις εργασίες της θερινής  συνόδου της Κ.Ε. του ΧΡΙ.Κ.Ε. οι κεντροεπίτροποι αντάλλαξαν απόψεις για τα εθνικά θέματα και τη Τουρκική πολεμική επιθετικότητα , καθώς επίσης μίλησαν και για το διακεκαυμένο ζήτημα της ακρίβειας των βασικών αγαθών και της υπερβολικής αύξησης των τιμολογίων του ρεύματος, φυσικού αερίου, βενζίνης κ.α. όπου με την ανοχή Μητσοτάκη είναι ακριβότερα  δυο-τρεις φορές από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Τέλος η έκτακτη Σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής του ΧΡΙΚΕ εξέδωσε ψήφισμα για τον θανάσιμο εθνικό κίνδυνο που εγκυμονεί η αποστρατικοποίηση των Αιγαιοπελαγίτικων νησιών, όπου  μεταξύ άλλων αναφέρει:….«κύριε Πρωθυπουργέ επιτέλους έχετε καθήκον να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό και τους πολιτικούς αρχηγούς , για το τι επακριβώς αποδεχτήκατε από όσα σας ζήτησε ο Γερμανός Καγκελάριος και για ποιο λόγο…».

Κύριε πρωθυπουργέ δεχτήκατε να μας παραδώσουν marder τεθωρακισμένα κι εμείς να στείλουμε στην Ουκρανία BMP-1 τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού; Εάν ναι τότε σας τονίζουμε πως η συμφωνία σας αυτή κύριε Μητσοτάκη είναι αντίθετη με την επιθυμία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για τους εξής σοβαρότατους λόγους:

  1. Τα περισσότερα BMP-1 βρίσκονται στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και κατά συνέπεια θα πρέπει πρώτα να φτάσουν τα marder στη χώρα μας και στη συνέχεια να φύγουν τα BMP-1 για την Ουκρανία.
  2. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αφήσετε ούτε στιγμή ανοχύρωτα τα νησιά μας σε μια εποχή που απειλούνται, με περαιτέρω πολεμικές επιχειρήσεις των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων . Κύριε Μητσοτάκη εσείς στο ΜΑΞΙΜΟΥ δεν ΑΚΟΥΤΕ καθημερινά τον Πρόεδρο και την κυβέρνηση της γειτονικής χώρας να αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία; Δεν βλέπετε ότι έχει στοχοποιήσει τα ελληνικά νησιά και συνεχίζει να προκαλεί καθημερινά, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά»; Δεν διαβάζεται τα πρωτοσέλιδα των κυβερνητικών τουρκικών ΜΜΕ που κραυγαλέα ζητούν : «Να επέμβει το ναυτικό μας στα ελληνικά νησιά»
  3. Είναι έγκλημα έσχατης προδοσίας, εάν μέσω αυτής της ΚΡΥΦΗΣ συμφωνίας που συνομολογήσατε κ. Μητσοτάκη εμμέσως πλην σαφώς ανοίξατε την επικίνδυνη διαδικασία μιας μερικής ικανοποίησης των τουρκικών αιτημάτων για αποστρατικοποίηση των νησιών μας…

Κύριε Μητσοτάκη θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται αμαχητί να παραδώσει στους Νεοθωμανους Τούρκους ούτε ένα χιλιοστό γης αέρα θάλασσας!

 ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ !!!

Κύριε Μητσοτάκη διαβάστε, ρωτήστε, μάθετε τι έγινε στη Κύπρο … και εκεί αποστρατικοποίηση ζητούσαν…  Χωρίς διαταγή από τα ίδια πρόσωπα ποτέ δεν θα αποχωρούσαν «τα εν καταδύσει περιπολούντα υποβρύχια από το στενό της Κυρήνειας…»

Κύριε Μητσοτάκη να θυμάστε πως « πως ο Εφιάλτης στο τέλος θα φανεί……» όπως έγραψε ο Μεγάλος μας Αλεξανδρινός ποιητής!

Μην καταντήσετε Ιωαννίδης !!!

Η Ιστορία γράφει … πως στην Χούντα χωρίς διαταγή του ορατού ή αοράτου η θωρακισμένη μεραρχία από την Κύπρο δεν έφευγε… για να καταληφθεί σχεδόν άοπλη η ελληνική Μεγαλόνησος Κύπρος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμείς οι Γαλάζιοι Χριστιανοδημοκράτες, οπως οι ηρωικοί προπάτορες μας , στη πρώτη γραμμή θα πολεμήσουμε, θα νικήσουμε και  μετά θα τιμωρήσουμε αυτούς που άνοιξαν τις κερκόπορτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.