ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στα εγκαίνια του OPAP Arena

Ποιοι ήταν οι υψηλοί προσκεκλημένοι στα εγκαίνια του γηπέδου

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στα εγκαίνια του OPAP Arena

Το νέο γήπεδο τη ΑΕΚ είναι πλέον γεγονός και η  OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχθεί τους οπαδούς της Ένωσης, με πλήθος επώνυμων να είναι παρόντες στα εγκαίνια του νέου γηπέδου, όπως για παράδειγμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης, οι οποίοι πήραν θέση δίπλα στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Για την Ένωση, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, είναι μια ξεχωριστή στιγμή και αυτό αποδεικνύεται και από τους υψηλούς προσκεκλημένους στα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, όπως και ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, είχαν συζήτηση με τον Μελισσανίδη πριν την έναρξη της γιορτής, με το κλίμα φυσικά να είναι το καλύτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην παρέα τους προστέθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ πιο δίπλα ήταν ο ηθοποιός και Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Χάρης Ρώμας, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός και αρκετοί άλλοι από τον χώρο του θεάματος και της πολιτικής.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.