Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

«Ράγισε καρδιές» η Μαρία Καρυστιανού με την ανάρτηση της για την Γιορτή της Μητέρας – «Σήμερα γιορτή μα πνίγομαι»

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Μαρία Καρυστιανού μοιράστηκε ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα

«Ράγισε καρδιές» η Μαρία Καρυστιανού με την ανάρτηση της για την Γιορτή της Μητέρας – «Σήμερα γιορτή μα πνίγομαι»

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Μαρία Καρυστιανού μοιράστηκε ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα.

Στην ανάρτησή της γράφει:

Δεν έχω οξυγόνο….
Σήμερα ημέρα γιορτής μα πνίγομαι… Γνωρίζοντας καλά ότι θα στερηθώ για ακόμα μια φορά εκείνο το ζεστό φιλί .. εκείνη την αγκαλιά ……..ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ!
Σήμερα, ημέρα γιορτής, δεν θωρώ την ομορφιά μήτε τα γέλια ….
ένα χαμόγελο λησμονώ… ένα μου λείπει πιότερο…από δω έως τον ουρανό….
Φως μου….
Ευγνωμοσύνη και ευλογία σε όλες τις μανούλες του κόσμου!
Μα επιπλέον δύναμη ψυχής και προσευχή για γαλήνη σε όλες τις μανούλες που βίωσαν το ανείπωτο, το απάνθρωπο , το αφύσικο.
Θα σας αγκαλιάσουμε ξανά!

Δείτε την ανάρτηση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.