Τρόμος στο Μαξίμου με την οργή της νεολαίας με τον Κ.Μητσοτάκη: Ακούγεται παντού το γνωστό σύνθημα! – Κρύβουν τις κάμερες τα ΜΜΕ (βίντεο)

Σε κάθε συναυλία πλέον... το ίδιο σκηνικό

Τρόμος στο Μαξίμου με την οργή της νεολαίας με τον Κ.Μητσοτάκη: Ακούγεται παντού το γνωστό σύνθημα! – Κρύβουν τις κάμερες τα ΜΜΕ (βίντεο)

Είναι αλήθεια πως το φετινό καλοκαίρι δεν ξεκίνησε καλά για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πριν από περίπου έναν μήνα περίπου 25.000 νέοι μαζεύτηκαν στη Νέα Σμύρνη για τη συναυλία του Λεξ, τα αποτελέσματα προκάλεσαν μόνο σοκ στο Μαξίμου, το οποίο έβλεπε το διαδίκτυο να κατακλύζεται από χιλιάδες βίντεο στα οποία οι θεατές τραγουδούσαν το γνωστό σύνθημα για τον πρωθυπουργό. 

Μια εβδομάδα αργότερα οι Βήτα Πεις, ο 12ος Πίθηκος και άλλοι καλλιτέχνες της underground χιπ χοπ γέμιζαν το κλειστό του ΟΑΚΑ με πάνω από 12-13.000 κόσμο, ο οποίος τραγουδούσε για ακόμη μια φορά τα συνθήματα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και άλλα συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Να θυμίσουμε ότι ο 12ος Πίθηκος έχει αρκετά τραγούδια και για τη δυστοπία του Covid-19. Η συνέχεια δόθηκε από τους Active Member στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στη συναυλία για τα 30 χρόνια του συγκροτήματος.

Ο Μιχάλης Μυτακίδης άλλωστε έχει πάρει ξεκάθαρη θέση στο θέμα του κορωνοϊού, στηρίζοντας και τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, ενώ έχει μιλήσει πολλές φορές κατά του lockdown, του διαχωρισμού και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Και εάν όλοι αυτοί είναι… underground και παρόλο που έχουν χιλιάδες οπαδούς από διάφορες ηλικίες (κυρίως 20 έως 40) αυτό που έγινε στον Trannos δεν το περίμεναν με τίποτα στην κυβέρνηση.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε κάτι σημαντικό. Οι περισσότεροι νέοι -πλην αυτούς που ανήκουν στη ΔΑΠ- πλέον ακούν είτε λίγο, είτε πολύ χιπ χοπ, απλώς οι περισσότεροι ακούν trap (δηλαδή Trannos κτλ.) και όχι συγκροτήματα όπως τα πρώτα που αναφέραμε.

Το να βλέπουμε πλέον σε όλες τις συναυλίες τον πρωθυπουργό να υβρίζεται από χιλιάδες θεατές… τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες είχαμε δει το σύνθημα και σε μέταλ συναυλία.

Παράλληλα τον τελευταίο καιρό έχει πέσει «σύρμα» στους δημοσιογράφους που βγαίνουν για ρεπορτάζ στο δρόμο, καθώς σχεδόν σε καθημερινή βάση κάποιος νέο φώναζε το σύνθημα για τον πρωθυπουργό, κάτι που φάνηκε και στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε, εκεί που βεβαίως ο πολίτης βρήκε έναν πιο έξυπνο τρόπο για να τρομάξει τον ρεπόρτερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι αδιανόητο να εξυβρίζεται έτσι ο πρωθυπουργός της χώρας δημοσίως. Αλλά τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα αν δεν αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο την αλήθεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.