Σ.Τσιτουρίδης: «O K.Μητσοτάκης παρουσιάζεται ως επικίνδυνος για την υπόθεση της Δημοκρατίας στη χώρα»

«Ο πρωθυπουργός επιχείρησε να κινδυνολογήσει αναφερόμενος σε εχθρούς που καραδοκούν»

Σ.Τσιτουρίδης: «O K.Μητσοτάκης παρουσιάζεται ως επικίνδυνος για την υπόθεση της Δημοκρατίας στη χώρα»

Ένας ακόμη πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας ασκεί σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να δικαιολογηθεί για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, ο λόγος για τον Σάββα Τσιτουρίδη. 

Ο Κ. Μητσοτάκης «επιχείρησε να κινδυνολογήσει αναφερόμενος σε εχθρούς που καραδοκούν ενώ είναι ξεκάθαρο πως ο μόνος εχθρός που υπάρχει είναι ο ίδιος»

«Με το τηλεοπτικό μήνυμά του ο κ. Μητσοτάκης παρουσιάζεται ως επικίνδυνος για την υπόθεση της Δημοκρατίας στη χώρα», τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ, Σάββας Τσιτουρίδης.

Ο ίδιος εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός «καλεί τους Έλληνες να απαντήσουν αν ο ίδιος είναι ανίκανος ή ψεύτης. Εγώ εκτιμώ ότι είναι και τα δύο.  Ο κ. Μητσοτάκης αφού “πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη” έχει να επιλέξεις τρεις δρόμους. Ο πρώτος δρόμος είναι η απόπειρα ο κ. Μητσοτάκης  να κουκουλώσει την υπόθεση. Ο δεύτερος δρόμος είναι η απαλλαγή μίας παράταξης από τον κ. Μητσοτάκη. Ο τρίτος δρόμος είναι οι πρόωρες εκλογές. Η εκτίμηση μου είναι ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να προκηρύξει εκλογές» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον νυν πρόεδρο των «Ελλήνων Ριζοσπαστών», ο πρωθυπουργός «επιχείρησε να κινδυνολογήσει αναφερόμενος σε εχθρούς που καραδοκούν ενώ είναι ξεκάθαρο πως ο μόνος εχθρός που υπάρχει είναι ο ίδιος. Είναι εχθρός της Δημοκρατίας και του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος της χώρας».

Καταλήγοντας, στηλίτευσε το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για πολιτικές ευθύνες ενός γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, αναφέροντας με νόημα ότι «οι γενικοί γραμματείς είναι δημόσιοι λειτουργοί. Την πολιτική ευθύνη δεν την αναλαμβάνουν διορισμένοι υπάλληλοι αλλά εκείνοι που τους διορίζουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.