Σπύρος Πώρος: Κατεβαίνει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ

«Ετοιμάζω εκθέσεις και είμαι στο τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ»

Σπύρος Πώρος: Κατεβαίνει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ

Σε μια συνέντευξη προχώρησε ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ότι κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ.

«Ετοιμάζω εκθέσεις και είμαι στο τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ. Θα κατέβω και τις βουλευτικές εκλογές, στη Μεσσηνία. Στο εξωτερικό, έχω καλύτερη αποδοχή, θαυμάζουν το έργο μου, στην Ελλάδα υπάρχουν οι κλίκες. Παλιά μου στοίχιζε», είπε αρχικά ο Σπύρος Πώρος.

Και συνέχισε: «Οι κλίκες στην Ελλάδα σε βάζουν σε μια κατάσταση απελπισίας. Οι πιο πολλοί είναι ατάλαντοι. Η showbiz στην Ελλάδα, είναι σαν την βουλγαρική ή σαν την αιγυπτιακή. Τα πρώτα μου λεφτά τα έφαγα σε γυναίκες… πλάκα κάνω. Τα έριχνα πάλι στη δουλειά».

Αναφορικά με την οικογένειά του, ο Σπύρος Πώρος δήλωσε: «Η κόρη μου θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Έχω καλή σχέση με τα παιδιά μου, άλλα δεν τα βάζω σημαία. Ότι τα παιδιά σε ολοκληρώνουν είναι βλακείες, για ανασφαλείς ανθρώπους, ολοκληρωνόμαστε μόνοι μας, τα παιδιά ανήκουν στο συμπάν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το «αμάρτησα για το παιδί μου» είναι γελοία πράγματα». Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην Πάρις Χίλτον, λέγοντας: «Απέρριψα την Πάρις Χίλτον, δεν τη φωτογράφισα, ήμασταν φίλοι, βγαίναμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.