Στη Νότιο Κορέα μεταβαίνει αύριο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς

Η επίσκεψη γίνεται μετά από πρόσκληση του Νοτιοκορεάτη ομολόγου του Shin Beom Chul

Στη Νότιο Κορέα μεταβαίνει αύριο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς

Τετραήμερη επίσημη επίσκεψη στη Δημοκρατία της Κορέας πραγματοποιεί από αύριο, Κυριακή 4 έως και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανακοινώθηκε, η επίσκεψη γίνεται μετά από πρόσκληση του Νοτιοκορεάτη ομολόγου του Shin Beom Chul, για να συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη Υφυπουργών Εθνικής Άμυνας «Seoul Defense Dialogue 2022».

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον υπουργό Άμυνας Lee Jong-sup, τον υπουργό Πατριωτών και Βετεράνων Park Minshik, τον υπουργό Αμυντικών Προμηθειών Eom Donghwan και τον υφυπουργό Άμυνας Shin Beom Chul της Δημοκρατίας της Κορέας, καθώς και με ομολόγους άλλων κρατών.

Επίσης, θα υπογράψει με τον υπουργό Αμυντικών Προμηθειών Eom Donghwan, μνημόνιο κατανόησης μεταξύ της διοίκησης Προγράμματος Αμυντικών Προμηθειών της Δημοκρατίας της Κορέας και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για την αμυντική βιομηχανία και την υλικοτεχνική συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σεούλ, θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορέας, Υπέρτιμο και Έξαρχο Ιαπωνίας Αμβρόσιο, στην έδρα της Μητρόπολης, στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, θα επισκεφθεί το νέο Μνημείο Ελλήνων Πεσόντων στον πόλεμο της Κορέας, μετά τη μετεγκατάστασή του σε νέα θέση καθώς και το Μουσείο Πολέμου Κορέας όπου θα καταθέσει στεφάνι στην αναθηματική στήλη που είναι αφιερωμένη στην ελληνική συμμετοχή στον πόλεμο της Κορέας και στους 196 νεκρούς Έλληνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.