ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Τσεχία ο Νίκος Χαρδαλιάς – Συμμετείχε στη συνάντηση «NATO Days 2022»

Αποδέχθηκε την πρόσκληση του Τσέχου υφ.Άμυνας αρμόδιου για θέματα Βιομηχανικής Συνεργασίας Tomas Kopecny

Στην Τσεχία ο Νίκος Χαρδαλιάς – Συμμετείχε στη συνάντηση «NATO Days 2022»

Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Δημοκρατία της Τσεχίας αποδεχόμενος πρόσκληση του Τσέχου υφυπουργού Άμυνας αρμόδιου για θέματα Βιομηχανικής Συνεργασίας Tomas Kopecny.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Έλληνας υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συμμετείχε στη συνάντηση «NATO Days 2022» που διοργανώθηκε παράλληλα με το «Czech Air Force Days 2022» από το υπουργείο Άμυνας της Δημοκρατίας της Τσεχίας και πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Leos Janacek, στην Οστράβα.

Στις εκδηλώσεις, συμμετείχαν υπουργοί, υφυπουργοί και υψηλοί αξιωματούχοι από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κράτη-μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Στο περιθώριο του «NATO Days 2022», ο Ν. Χαρδαλιάς είχε σειρά συναντήσεων με τον πρωθυπουργό της Τσεχίας Petr Fiala, με ομολόγους του και με υψηλούς αξιωματούχους αποστολών άλλων χωρών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε επίσημη διμερή συνάντηση με τον Τσέχο ομόλογό του Tomas Kopecny, όπου επιβεβαιώθηκαν οι ισχυροί δεσμοί που συνδέουν την Ελλάδα και την Τσεχία.

Συζητήθηκαν, ακόμη, οι προοπτικές, οι δυνατότητες και οι τρόποι ενδυνάμωσης της διμερούς συνεργασίας των δύο χωρών στα πεδία της Άμυνας και του αμυντικοτεχνικού τομέα. Αντάλλαξαν απόψεις για τις τρέχουσες παγκόσμιες και περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και τις επιπτώσεις τους στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.