Αναρρώνει στο νοσοκομείο «Ελπίς» μετά την επιτυχημένη αγγειοπλαστική επέμβαση

Σε επέμβαση για την τοποθέτηση δύο στεντ υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της Βουλής εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Ελπίς» και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αγγειοπλαστική επέμβαση και συγκεκριμένα σε τοποθέτηση δύο στεντ.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αναρρώνει στο νοσοκομείο «Ελπίς» και αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να πάρει εξιτήριο.

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, καθώς υποβλήθηκε εσπευσμένα σε έκτακτη αγγειοπλαστική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος πολιτικός προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Ελπίς».

«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ» γράφει ο Νικήτας Κακλαμάνης, στον λογαριασμό του στο Twitter, για την περιπέτεια της υγείας του. «Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ επιτυχώς» καταλήγει ο κ. Κακλαμάνης.

«Για προληπτικούς λόγους θα μείνω 1-2 ημέρες στο νοσοκομείο και από Δευτέρα θα επιστρέψω κανονικά στα καθήκοντά μου! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!», συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!