ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο νοσοκομείο εκτάκτως για διπλό στεντ ο Νικήτας Κακλαμάνης – Η πρώτη του δήλωση

Αναρρώνει στο νοσοκομείο «Ελπίς» μετά την επιτυχημένη αγγειοπλαστική επέμβαση

Στο νοσοκομείο εκτάκτως για διπλό στεντ ο Νικήτας Κακλαμάνης – Η πρώτη του δήλωση

Σε επέμβαση για την τοποθέτηση δύο στεντ υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της Βουλής εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Ελπίς» και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αγγειοπλαστική επέμβαση και συγκεκριμένα σε τοποθέτηση δύο στεντ.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αναρρώνει στο νοσοκομείο «Ελπίς» και αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να πάρει εξιτήριο.

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, καθώς υποβλήθηκε εσπευσμένα σε έκτακτη αγγειοπλαστική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος πολιτικός προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Ελπίς».

«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ» γράφει ο Νικήτας Κακλαμάνης, στον λογαριασμό του στο Twitter, για την περιπέτεια της υγείας του. «Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ επιτυχώς» καταλήγει ο κ. Κακλαμάνης.

«Για προληπτικούς λόγους θα μείνω 1-2 ημέρες στο νοσοκομείο και από Δευτέρα θα επιστρέψω κανονικά στα καθήκοντά μου! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!», συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.